Dzinēja problēmas OBD kodi! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Dzinēja problēmas OBD kodi!

Lapas: 1 2 3 4 [5]
Dzinēja problēmas OBD kodi! ( 10286 )
migano

351 ziņas

PM

Ezis2: "
Kas tev tur neteik izmantots ? auto braucot uz gazi joprojam doma ka iet uz bendzinu :)un vaadas no bendzas komja kurs sanem signalus no dacikiem ieskautot lamdu ja tev butu nospragusi lamda tad ari uz gazi paterinsh buutu kosmasaa ;)
"

pag, kas vadās no bendzīna kompja ??
LPG ir uzlikts ar gāzes injektoru secīgu atslēgšanu. Nissanam tāpat bija. Vienīgais ko nissanam izmantoja no sensoriem - indukcijas spole (ir/nav aizdedze) un lambda.
Un attiecīgi uztaisīti pārrāvumi katra bedzīna injektora el. padevē, tādejādi realizējot secīgu atslēgšanu.

Nissanam bija lamda, Dodge nav lambda pieslēgs pie LPG. Šorīt paskatījos, Dodge lambda signāla vads uz LPG stāv pietīts pie pārrējā vadu rituļa.

Tādēļ es īsti nesaprotu vai LPG kompis mijiedarbojas ar lambdu un attiecīgi reaģē. laikam jau nē. Iekārta man ir zenit. http://en.agcentrum.pl/?d=117

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Ezis2

1676 ziņas

PM

Nez kas tev tur ir zamudriits Reali zinu ka stradaa 4 paaudze secigas iesprices gazes iekartas nekada kosmosa tehnolodija tur nav reali liekot gazi piesledzas pie bendzina indzektoru vadiem lai dabuutu signalu kuru gazes kompis parveido pa savam prieksh gazes sprauslam. Savukart lai darbojoteis uz gazes nestraadatu bendzina indzektori teim teik norubita masa voti visa taa himija un kaa tev liekas no kurienes bendzina spraulsas nem signaalus ka ko cik dozeet ????

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

Ezis2: "Nez kas tev tur ir zamudriits Reali zinu ka stradaa 4 paaudze secigas iesprices gazes iekartas nekada kosmosa tehnolodija tur nav reali liekot gazi piesledzas pie bendzina indzektoru vadiem lai dabuutu signalu kuru gazes kompis parveido pa savam prieksh gazes sprauslam. Savukart lai darbojoteis uz gazes nestraadatu bendzina indzektori teim teik norubita masa voti visa taa himija un kaa tev liekas no kurienes bendzina spraulsas nem signaalus ka ko cik dozeet ???? "

Nu bet par ko es runāju ka gāzes kompis pieslēgts arī pie bendzīna šprices.
Programma pie saucamās kalibrēšanas skatās bendzīna injektoru milisekundes un pēc šī būvē gāzes injektora milisekundes. Tiek sastādīta līkne un gāzes/bendzīna līknēm jābūt gandrīz vienādām.
Tas ka nolasītās bendzīna milisekundes ietver arī informāciju par lambdu, es nepadomāju
Nu skaidrs, tad sanāk ka lambdu var slēgt klāt, bet tas tikai informatīvos nolūkos.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

migano

351 ziņas

PM

notestēju šādu te:
http://www.ebay.co.uk/itm/261014454017?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_2691wt_1160

strādā, man dodgge ir OBD ar CAN BUS, cik sapratu. Strādā ar telefona "Torque", nolasīja kļūdas P0300 un P0306. Vārdusakot, misfire ...
Kaut kā nodzēsu arī tās kļūdas.
Izrādās man vadi bij samainīti svecēm - 4. un 6. cilindram. Nu tikai vadi, ne jau signāls no sadalītāja

Redzēs, ja 6. cilindram svečvads vainīgs, tad misfire jāpāriet uz 4. cilindru.

Pamērīju omus, sanāca 4. - 6.6 KOm, 6. - 7.1 KOm. Bet nu tie vadi liekas no auto pirmsākumiem tur ir.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: 1 2 3 4 [5]

Forums » Tehniski jautājumi » Dzinēja problēmas OBD kodi!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online