|
ID

847 ziņas
PM
|
2010-10-06 18:10:38
Es tak jau liku to bildi itkā.. Varbūt ne tajā sadaļā ieliku..
Atbildēt uz šo ziņu
Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96
|
|
Locis

556 ziņas
PM
|
2010-10-07 08:10:36
Paldies!! :wink: Ielikšu arī šeit! Lai vieglāk... 
Atbildēt uz šo ziņu
bija Dodge Caravan 3,0l;98.
|
|
shefinsh

386 ziņas
PM
|
2010-10-07 09:10:52
Nu lūk arī mana bilde parādījās!!! Tātad šim plastmasas murķim izjaucu to membrānu, kura bija pilna ar putekļiem un tur bija dīze, kurai caurumiņš bija aizaudzis un gaiss neplūda cauri.
To iztīrīju un dzinēja raustīšanās pazuda.
Atbildēt uz šo ziņu
DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED
|
|
uldii12345

316 ziņas
PM
|
2012-04-25 01:10:22
shefinsh: "Nu lūk arī mana bilde parādījās!!! Tātad šim plastmasas murķim izjaucu to membrānu, kura bija pilna ar putekļiem un tur bija dīze, kurai caurumiņš bija aizaudzis un gaiss neplūda cauri.
To iztīrīju un dzinēja raustīšanās pazuda. " Man arī parādījās kļūdas P0442 un P0455, bet braukšanu gan tas nekādi neietekmē, ir jēga iespringt?, par šo tēmu atradu šādu video http://www.youtube.com/watch?v=dUeYiMjKPEo
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
migano

351 ziņas
PM
|
2012-06-04 10:30:37
man šad tad parādās cech engine.
Kad skatos kodu ar metodi "nospiest un turēt abas pogas uz spidometra (trip, reset), ieslēgt aizdedzi, atlaist pogas un nospiest trip)", tiek izvadīts kods "55", kas nozīmē ka nav kļūdas. Vai nozīmē ka :check engine" melo ?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
raimix

26 ziņas
PM
|
2012-06-05 10:23:58
migano: "man šad tad parādās cech engine.
Kad skatos kodu ar metodi "nospiest un turēt abas pogas uz spidometra (trip, reset), ieslēgt aizdedzi, atlaist pogas un nospiest trip)", tiek izvadīts kods "55", kas nozīmē ka nav kļūdas.Vai nozīmē ka :check engine" melo ? " Tev gadījumā nav uzlikta gāzes iekārta?
Atbildēt uz šo ziņu
CV 1995 3,3 Gāze benzīns.
|
|
migano

351 ziņas
PM
|
2012-06-05 15:46:44
raimix: "Tev gadījumā nav uzlikta gāzes iekārta? " Tikko uzlika, bet tāda situācija bija arī pirms tam. Nez kapē šķiet vai tikai nav vaina ar lambda zondi, kas iespējams iet uz beigām.
Gāzenieki teica ka 2. cilindrs (pēc gāzes injektora numerācija ) nestrādājot labi. Pieslēdzos ar kompi pie LPG, tur tā kāviss normās, tikai lambda tur netiek izmantota, dīvaini. Jāpaskatās vai vispār pie gāzes kompja ir lambda pieslēgta. Kaut gan, gāzes iekārtas ražotājs saka ka nevajag lambdu korektai darbībai ... būs poļi nepareizi manuāli uz anglisko iztulkojuši
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Ezis2

1676 ziņas
PM
|
2012-06-05 21:39:26
migano: "Tikko uzlika, bet tāda situācija bija arī pirms tam. Nez kapē šķiet vai tikai nav vaina ar lambda zondi, kas iespējams iet uz beigām.
Gāzenieki teica ka 2. cilindrs (pēc gāzes injektora numerācija ) nestrādājot labi. Pieslēdzos ar kompi pie LPG, tur tā kāviss normās, tikai lambda tur netiek izmantota, dīvaini. Jāpaskatās vai vispār pie gāzes kompja ir lambda pieslēgta. Kaut gan, gāzes iekārtas ražotājs saka ka nevajag lambdu korektai darbībai ... būs poļi nepareizi manuāli uz anglisko iztulkojuši " Kas tev tur neteik izmantots ? auto braucot uz gazi joprojam doma ka iet uz bendzinu :)un vaadas no bendzas komja kurs sanem signalus no dacikiem ieskautot lamdu ja tev butu nospragusi lamda tad ari uz gazi paterinsh buutu kosmasaa ;) Kas atiecas par diagnostiku ar aclegu un trip/reset pogamm tad man bija ta ka dega ceks bet kluudu neradija tikai 55 taka tas pasakums nav nopietns "melo" reali piesledzas pie obd komja un uzradija ka EGR solenoids beikts un taa arii bija...
Atbildēt uz šo ziņu
T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8
|