Kur nopirkt logu slotiņas. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kur nopirkt logu slotiņas.

Lapas: [1] 2
Kur nopirkt logu slotiņas. ( 6094 )
dodgec

132 ziņas

PM

Kur nopirkt 70 cm logu slotiņas.Labas,par labu cenu:) .Piem.Champion,12Ls par gabalu man liekas kautkā baigi dārgi.Un dzirdētas atsauksmes ,ka tās ir diezgan sūdīgas.

Atbildēt uz šo ziņu
winstonsilver

21 ziņas

PM

Var jau pirkt tikai gumijas~50 sant. :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,3l99g.

janni

716 ziņas

PM

līdz šim arī mainīju tikai gumijas (da kaut vai tanī pašā KEMI iebrauc un nopērc)..
pāris mēnešus atpakaļ dabūju praktiski par pašizmaksu un uzliku mašīnai VALEO "krutās" slotiņas.. vienīgi pētot katalogu, nekādi nevarēju saprast, kāpēc priekš mana autiņa tiek piedāvātas tikai 65cm.. kad atradu 70cm (katalogā pie kaut kāda peugeot busa) un uzliku, tad sapratu.. uz mana padilušā mehānisma + sauss stikls = maza sišanās vienai pret otru (nāksies griest nost galu pasažieru puses slotiņai vai pirkt vēl vienu komplektu)

Atbildēt uz šo ziņu

---

Danger

149 ziņas

PM

Dazreiz lieku pat 55 cm.VAR IZTIKT.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

AndrisZ

381 ziņas

PM

Jau kaadus gadus chetrus, vairs pat virsuu neskatos uz raamjveidiigajaam slotinjaam. Peerku tikai bezraamja, nevar saliidzinaat ar vecajaam, sevishkji ziemaa - nav raamja, kuraa sakraaties sniegam un sasalt. Jaa, piekritiishu, ka cena nav maza, bet jaasaprot, ka maksaajam par savu droshiibu un redzamiibu caur stiklu.
Ieprieksheejaas bija BOSCH 65mm (35ls kompl.), speciaali braucu uz ROLIS, lai ieguutu "iisto" bosch. Braucu daudz, bet ar visu to, godam nokalpoja divus gadus, domaaju, ka cits pat veel tresho brauktu.
Tagad nopirku Champion 65mm.(22Ls kompl.), bet jau tagad skaidrs, ka divus gadus neizvilks noteikti.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

janni"]: "

Līdz 2000g. modelim var palaist vaļīgāk uzgriezni pie logu tīrītāja pamatnes (zem uzlikas) un paregulēt attālumu starp slotiņām.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

dodgec

132 ziņas

PM

Ā,tak vēl tās bez rāmja,Eu veči padalās vēl pieredzē,kam ir.Kā kalpo?Kur lētāk nopirkt:)

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Es tās bez rāmja pirku RIMčikā pa ~5 naudiņām ,
un kkur gadu man kalpo komplekts :idea: :idea:
Tīra labi, nesūdzos.

Tik izmērs 66cm (bet pietiek)

Tagad vairs neesmu tur redzējis, bet labi, ka iepirku 2 komplektus :wink:
uz rudeni mainīšu!

Ja parādīsies, atkal noteikti pirkšu tur :idea:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Kur nopirkt logu slotiņas.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online