Lukturu pulēšana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lukturu pulēšana

Lapas: 1 [2] 3
Lukturu pulēšana ( 7139 )
zimbrs

137 ziņas

PM

es sev ar nopuleeju... vienigi bridinaja ka kkadsaizsargslanis tiek ar tosmilspapiru nobendeets un peec kada gada iespejams atkal japulee

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 1995, 2,5TD

Chrysler Voyager 1993, 2.5 Benz

ID

847 ziņas

PM

Man liekas gan ka labāk nopulēt un tad kādu laiku ir daudz maz ok nekā sargāt kaut kādu mistisku aizsargkārtu un braukt visu laiku ar sūdīgiem

Domāju ka tās visas ir basņas par to aizsargkārtu, es nopulēju un nekas man tur pagaidām nav slikti palicis..

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

antons21

103 ziņas

PM

Varbūt ir jēga nolakot ar caurspīdīgu cietāku laku?

Atbildēt uz šo ziņu

G.
TC 2000 g., 3,8 l

AndrisZ

381 ziņas

PM

Nevajag tur skarties klaat ar nekaadaam lakaam, it sevishkji dzidrinaatajiem lukturiem un "tuuninga" plastmasas lukturiem :!: Traapiisies kaada leeta nitro laka, buus tuutaa visa dziesmugraamata!

Lai kko nolakotu ir jaattauko, jaauzmatee, veelreiz jaattauko un jaasagruntee!
Ja pat buutu iespeeja uzklat laku negrunteejot, laka ir tikai shkjietami caurspiidiiga, bet gaismas caurlaidiibu taa ietekmees buutiski.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

antons21"]Varbūt: "

Tikai TA inspektors to nedrīkst nojaust, citādi uzlīmi neredzēt.
Es savējā lukturiem baidījos ķerties klāt ar smilšpapīru. Pulēju ar abrazīvu pulējamo pastu un vilnas lupatiņu. Protams, dziļākie bojājumi palikuši, bet tāpat lukturi ir krietni labāki.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

janni

716 ziņas

PM

Šodien tika uzpulēti abi priekšējie lukturi pie Paisuma (nebija nekāda bēdu ieleja, bet viens lukturis prasījās pēc uzlabošanas un otru paķēru līdzi lai būtu komplekts)..
Īsti vēl nesanāca izmēģināt vai ir labāka redzamība (diena beidzās ātrāk kā iestājās tumsa) , bet vismaz uz autiņu no priekšas cits skats tagad..

Atbildēt uz šo ziņu

---

Čalis

50 ziņas

PM

DGK 2001.g.Pastāvīgi aizsvīst un mitrojas labais priekšējais lukturis.Izpūtu ar fēnu sausu,bet pēc dienas atkal aizsvīdis.Kas varētu būt par vainu?Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Paisums

170 ziņas

PM

Čalis"]DGK: "
daudziem taada probleema...
iespeejams bojaats bliiveejums starp stiklu un korpsu vai kaada cita maza plaisa lukturii

Atbildēt uz šo ziņu

Auto remonts. Rīga. zemas cenas. 29654263
lukturu pulēšana.

CV 95. 3,3
PV 94. 2,5

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Lukturu pulēšana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online