Raustas dzinējs » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Raustas dzinējs

Lapas: [1] 2
Raustas dzinējs ( 7390 )
shefinsh

386 ziņas

PM

Sveiki Chrysler cienītāji!

Vēršos pēc padomiem!
Auto: T&C 2001.g. 3,8 benz./gāze
Problēma:
Tātad lieta tāda, ka braucot prātīgi uz maziem apgriezieniem (apm. no 1200 - 1600 apgr.) ir jūtami, ka dzinēja darbība nav vienmērīga un nedaudz arī raustās. Tas notiek braucot ar jebkuru pārnesumu. Tiklīdz braucu bik ātrāk, tad viss stabilizējas un ir ok. Tas notiek gan ar benz. gan ar gāzi. tukšgaitā strādā ideāli.
Skatījos kļūdas un uzrāda, ka ir par LIESS DEGMAISĪJUMS.

Patestēju ar sekojošu lietu nomaiņu - dačiku uz ieplūdes kolektora, aizdedzes spoli, gaisa mērītāju, bet nekas nemainījās.

Kam vēl vajadzētu pievērst uzmanību???? (svečvadi, sveces utt???)

Paldies jau iepriekš!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

rafins

70 ziņas

PM

Vakuums, lēnā garā pārbaudam visas caurulītes pie ieplūdes kolektora un tās feinās EVAP vai kā nu viņu tur sauca sistēmas. Vislabāk jau būtu pamērīt ar manometru.

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

shefinsh

386 ziņas

PM

rafins"]Vakuums,: "

Paldies par info - iečekošu!

Varbūt vēl ir varianti!?!?!

Atbildēt uz šo ziņu

shefinsh

386 ziņas

PM

Vēl esmu novērojis to, ka mašīna nakti nostāvot un kārtīgi atdziestot no rīta kādas minūtes 5 iet ļoti labi un gludi, bet tiklīdz nedaudz uzsilst, tad atkal sāk nedaudz raustīties pie šiem 1200 - 1600 apgriezieniem.

Atbildēt uz šo ziņu

AndrisZ

381 ziņas

PM

Vai taa raustiishanaas noveerojama arii uz shosejas, vai tikai pilseetaa, pie aatruma +/-55-59km/h un apgriezieniem +/-1500?
Ja, uz shosejas arii, tad jaameklee vaina. Ja tikai pilseetaa, tad ljoti piekasoties, pie jau mineetaa aatruma, automaatiskajai kaarbai ir taads nepatiikams moments - t.i. kaa jau pats domaaju un arii apliecinaaja TCmotors - tas normaali, jo notiek nepaartraukta aatrumu paarsleekshanaas/mekleeshana. Ap 50km/h, vai 60un vairaak nav shis slieksnis.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

shefinsh

386 ziņas

PM

Jā uz šosejas arī. Kā jau minēju tas izpaužas braucot ar jebkuru pārnesumu pie apgriezieniem 1200 - 1600 apgr..

Atbildēt uz šo ziņu

babilons

125 ziņas

PM

man ar tada raustisanas bija tikai no 1500 lidz 2000 apgr un man viens ieteica iztirit atgazu recirkulacijas sistemu iztiriju visu izmazgaju un raustisanas pazuda nu man tikai ir 2.4 l nezinu vai 3.3 l varetu but tas pats :

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

shefinsh

386 ziņas

PM

paldies par padomu - mēģināšu iztīrīt! Tad ziņošu par izmaiņām.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Raustas dzinējs
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online