siksna » Tehniski jautājumi
Lapas: [1] 2
siksna ( 4845 )
didzisk

55 ziņas

PM

Nu ko,kārtējā ķibele atkal ar autiņu, šodien labi nolija lietus un jau otro reizi pāris nedēļu laikā šis ņēma un nometa siksnu, siksnu mēnesi iepriekš nomainiju, vecā neizturami čīkstēja visu laiku, a šitā visu laiku krīt nost, kas pa vainām var būt, rulīši it kā visi veseli, moška spriegotājs vai vēl kkas!!!!!Moška kādam kas līdzīgs gadījies!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 01' 3,3 un vēl gāze

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

ID

847 ziņas

PM

Nesen ņemoties pa motortelpu ievēroju, ka caurules gals, pa kuru novada lietus ūdeni no tās redeles pie loga, atrodas tieši pretī siksnai un ja labi līst, tad ūdens šļakstās tieši uz siksnu un stūres sūkņa skriemeli. Nevaru gan apgalvot, ka tur tā ir jau no rūpnīcas, varbūt man tā truba kaut kādu iemeslu pēc ir saliekusies, izļurkājusies, nostājusies ne tā kā vajag, bet nu fakts paliek fakts. Par labu siksnai tas noteikti nenāk.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Zaljlauks

3 ziņas

PM

Manam auto (2000. gada T&C, 3.8l ) šī pati problēma, kā gadās iebraukt lielākā peļķē tā siksna nokrīt. (pilnīgi noteikti nokrīt ja pelķē stūre tiek pagriezta pa labi )

Paldies lietotājiem par norādēm uz problēmas risināšanu, vismaz ir cerība ka siksnas krišanu var novērst

Varbūt kāds var ieteikt servisu/ vai meistaru, kur esat novērsuši siksnas krišanu ?

Veiksmi !

Atbildēt uz šo ziņu

Town & Country - 2000 - 3.8l - benzīns/gāze.

-
Spārni nes putnus, putni nes spārnus!

didzisk

55 ziņas

PM

Jā, es savam pirmo reizi kad nokrita novērsu pa 10 ls Jelgavas ielā vienā servisā ,tad kādu laiku nekrita, bet ka jau rakstīju čīkstēja kā nelabais, tad nomainiju siksnu kurai viena puse ar rievām otra pilnīgi gluda, kaukšana protams pazuda, bet krišana kaukā nē, otro un trešo reizi ietaupiju un uzliku pats, kā būs tālāk grūti pateikt,bika jau raustās pa lielāku slapjumu braukt bet nu a ko darīt :?:

Atbildēt uz šo ziņu

Zaljlauks

3 ziņas

PM

Es jau ar esmu iemācījies ~15min uzlikt siksnu

Tomēr gribas braukt normāli, nevis baidīties braukt lietus laikā un ik pa laikam likt siksnu atpakaļ.

Atbildēt uz šo ziņu

Town & Country - 2000 - 3.8l - benzīns/gāze.

-
Spārni nes putnus, putni nes spārnus!

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Kāds šajā abrakadabrā arī ir iedziļinājies, līdz-nelīdz? http://www.alldata.com/service_provider ... 50615.html

Dīzelim gan ar šādu problēmu neesmu saskāries.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

didzisk

55 ziņas

PM

Nu jā voygeristam uzlikt siksnu tas pats kas riteņbraucējam ķēdi velpēdam
Domāju moska panna jāuzmet moška ko līdz!!!

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » siksna
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online