Apgrūtināta piedarbināšana 1994g.3.3.AWD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Apgrūtināta piedarbināšana 1994g.3.3.AWD

Lapas: [1]
Apgrūtināta piedarbināšana 1994g.3.3.AWD ( 2739 )
GMC

21 ziņas

PM

Apgrūtināta ilgstoša vairākkārtēja iedarbināšana, aprīkots ar gāzi,signalizācija ar imobilaizeri.ņemot nost degvielas bākas korķi liels spiediens no bākas, kur bākas ventelācija nezinu, nav atrodama 2002 g.Petit izdevuma grāmatā?
Degvielas sistemas regulatoru jau nomainīju,simptomi nemainījās. Kad iedarbināts perfekta darbība visos režīmos ar benzīnu un LPG.Gāzes sistēma tika pārbaudīta, vārsts noslēdzas.Ko ieteiksiet, mainīt visu pēc kārtas kamēr paveiksies iebilstu jo neesmu sponsors, ja kāds aptuveni zina kur griezties, vai ko pašam veikt.

Atbildēt uz šo ziņu

GMC

pele2

50 ziņas

PM

man kaut kas līdzīgs, arī nevaru atras vainu, jo dažreiz pielec ar 3 reizi, dažreiz ar pirmo...

Atlasā saka, ka jāmainai kaut kas bākā - laikam sūknis, bet tas prieks ir ap 160Ls un arī negribās sponsorēt viņiem darbu, jo neizklausās pārliecinoši + pēc manas saprašanas, ja tas būtu sūknis, tad mašīna raustītos kau būtu kaut kādas citas mistērijas - tā kā problēma ir tikai uz piedarbināšanu, tad esmu daļēji pie tā pieradis un jokoju, ka tas ir mans oriģinālais imobilaizeris

Vēl papildus pazīme manai problēmai - ja nu kāds zina pareizo atbildi - ja ar pirmo nepielec tad vari zāģēt kamēr akumulators tukšs -> nepieleks, vienkārši vairākas rezes jāmegina pielast un parasti uz 3 reizi pielec uz pus abgriezienu...

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

pele2

50 ziņas

PM

nepagāja ne 5 gadi no auto iegūšanas brīza un pielekšanas problēma atrisināta!

Paldies Tallinas ielas meisteriem, kuri problēmu atrisināja pāris stundu laikā un nekādu biedējošo ciparu, kas mani visu laiku atturēja no problēmas risināšanas - jauns degvielas filtrs un nomainīta maza šļauciņa bākā pie sūkņa - tagad lec ar pirmo

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

gachux

246 ziņas

PM

pele2: "nepagāja ne 5 gadi no auto iegūšanas brīza un pielekšanas problēma atrisināta!

Paldies Tallinas ielas meisteriem, kuri problēmu atrisināja pāris stundu laikā un nekādu biedējošo ciparu, kas mani visu laiku atturēja no problēmas risināšanas - jauns degvielas filtrs un nomainīta maza šļauciņa bākā pie sūkņa - tagad lec ar pirmo "

blaviens man driz filtri jamaina-kadas bij tas naudinas?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

pele2

50 ziņas

PM

gachux: " blaviens man driz filtri jamaina-kadas bij tas naudinas?"

precīzi nepateikšu jo man vēl klučus mainīja un vēl šo to - kopā samaksāju ap 70 ls - takā man liekās, ka vairāk kā pieņemams cipars

Atbildēt uz šo ziņu

3.3 AWD 95

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Apgrūtināta piedarbināšana 1994g.3.3.AWD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online