Gāzes patēriņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gāzes patēriņš

Lapas: [1] 2
Gāzes patēriņš ( 5556 )
Karuzo

3 ziņas

PM

Kādam vajadzētu būt normālam gāzes patēriņam. Biju uz diagnostiku šie saka ka viss o.k., bet man liekas ka strebj baigi daudz kādi 25L/100km pilsētā. Kādi varētu būt ieteikumi.

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Nu nevar pilseetas ciklaa noteikt degvielas pateerinju! Sastreegumi, karstums, kaaja pasmagaaka no stresa utt. Nobrauc vairaakas pilnas baakas jauktaa ciklaa, tad bilde buus skaidraaka.
Tiiri, no riita liidz vakaram, pa pashu Riigas centru miicoties ap 16-18-20 tas normaali! Domaaju, ka arii 25 atsevishkjaas reizees vareetu buut.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

janni

716 ziņas

PM

ir jau arī jautājums kādās uzpildes stacijās, kādas kvalitātes gāze tiek iepildīta un cik daudz viņa tiek iepildīta balonā..
gadījums iz dzīves, piepildu balonu Rīgā un braucu uz dzimto kraju. Valmierā pie Valkas/Rūjienas apļa papildinu balonu un iznāk ka esmu nobraucis 3Ls uz ~100km. beigās sapratu ka šiem Valmierā tāds pašvaks gāzes sūknis salīdzinājumā ar Rīgas uzpildes staciju, vienkārši nespēja vairāk sūknis iespiest.. un līdz ar to patēriņš sanāca ~8L/100km, kas ir nereāls priekš 2 tonnīgas mašīnas..

tā ka gāzes patēriņš ir jāskata ilgākā posmā ne vienā/divās uzpildes reizēs..

Atbildēt uz šo ziņu

---

rafins

70 ziņas

PM

Ir starpība gāzes kvalitātei LPG kantoros un Statoilā?

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

kurmis

160 ziņas

PM

Es pildos tikai LPG dēļ cenas, jo ar LPG atlaižu karti saņemu 2 santīmu atlaidi uz litru.
Tākā citos tankos jau tā ir 2 santīmi vairāk kā LPG, tad neredzu jēgu maksāt 4 santīmus vairāk.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

GMC

21 ziņas

PM

Braucu ar gāzi kopš 2003g.grand 3.3l. AWD kantainais,nobraucis pēc iekārtas uzstādīšanas esmu 130 000km.Patēriņš intensīvos korķos ir sasniedzis 27lit.pa trasi 12-13lit.Protams uz gāzes patēriņu ietekmē auto tehniaskais stāvoklis, kā arī ieslēgts kodicionieris un protams braukšanas stils.Visus šos gadus esmu pedantiski fiksējis nobraukumu un degvielas patēriņu pēc katras uzpildes.Iepriekšējo gadu izbraucu lielu līkumu pa eiropu vidējais patēriņš 12.5lit.(gāzes iekārta bez šprices)

Atbildēt uz šo ziņu

GMC

Deniss_Liepāja

170 ziņas

PM

Starpība LPG un STATOIL bez šaubam ir. Es ar STATOIL gāzes balonu (50L) varu nobraukt pa pilsētu 200-210 km, bet ar LPG - 250-260 km. Tāpēc cenšos pildīties tikai LPG. LPG arī 1,5 santīmu atlaide ar klienta karti.
P.S. Tā nav ne reklāma, ne antireklāma. Vienkārši pieredze.

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER GRAND VOYAGER LTD 2,8 CRD / CHRYSLER is my lifestyle

shefinsh

386 ziņas

PM

Braucu ar 2001. gada T&C, 3,8. Gāzes patēriņš vidēji sanāk 15L/100 km. Pilsētā ap 18, šoseja 13-14 l.
Tīri Rīgas satiksmē pat ap 20 patērē.

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GC 2002.g. 3.8 benz./gāze->LIMITED

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Gāzes patēriņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online