Gļuko motors » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Gļuko motors

Lapas: 1 [2] 3 4
Gļuko motors ( 6962 )
babilons

125 ziņas

PM

a kas pie vainas kad balts uzdegums nava pareiza aizdedze??? un tie sensori ir beigti?? :? :?

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

rafins

70 ziņas

PM

Jā, to pašu - caur viņu kompis regulē aizdedzes momentu: agrāk-vēlāk.

Paskaties pie reizes vai uz svecēm nav balts uzdegums - tas varētu norādīt uz pašaizdegšanos. Man tā bija, kad uzgāzēju, škaudīja kā traks. Vēlāk pat ieliekot D vai R manāmi zuda jauda un slāpa nost.

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

babilons

125 ziņas

PM

nu ja man nava gazes masinai.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

rafins

70 ziņas

PM

Tas rodas no tā ka sadegšanas kamerā ir pārāk augsta tempetratūra, tas raksturīgi LPG. Tāpēc ražo spec. sveces, kas ir domātas priekš gāzes dzinējiem. Viņas izskatās tādas pašas kā parastās, tikai drusku garāks elektroda un serdes izvirzījums uz āru un vēl ar mazāku atstarpi = 0.7mm.(parasti 1.2) - no tā vieglāk arī dzirkstelei pārlekt.
Tas jau pa īstam nau nekāds mega jaunums, padomju laikos to macija skolā.

Atbildēt uz šo ziņu

kurmis

160 ziņas

PM

Svecēm gali ir mazliet balti...
Gāzes iekārta man ir jauna, no pavasara...
Henrihs uzlika jaunas sveces, vēlāk es no TC motora svečvadus.
Vai var vēl kā pārbaudīt, ja aizdedzes sensors gļuko, bet autiņš tieši šo kļūdu neizmet?
Vēl neēsmu ticis galā ar spoli. Pagaidām esmu izmērījis 2-5 ir 14,18 / 4-1 ir 14,37 / 6-3 ir 13,96. Pēc pustundas šie skaitļi ir mazliet nokritušies.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

AndrisZ

381 ziņas

PM

kurmis"]Tu: "

Man nesen bija podi, auto raustaas...biki peec nesadegushas degvielas...iisti negrib braukt kaa vajag..utt. Svechu vadiem un sveceem pat uzmaniibu nepieveersu, jo pirku Atlasaa un nobraukti kaadi 15 000km., visur kashkji izmekleejos, kaarbai...pie gaazes iekaartas..
Beigaas izraadaas, ka viens ssvechvads pilkniigi kritisks, veel divi duushiigi sit cauri!
Atlass plaata rokas, arii neegjeri kljuudoties...

Ar veco svechvadu var arii nepaarbaudiit, tak raujot nost var satraumeet i nepamaniit.

Vaarstu komensaatoriem liidziigi zvanosha skanja, var buut no pilniigi nokautaam gaazes sprauslu manzheteem, ja laiciigi nemaina, bet klakshkji un detonaacija itkaa nav gan.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

kurmis

160 ziņas

PM

Vēl krievu forumā palasījos par to aizdedzes spoli. Vienam bija tā, kad spole uzkarst, tad sāka gļukot auto. Itkā kaut kāds relejs tur esot iekšā... Man principā kaut kas līdzīgs. Un nav tā, ka visu laiku auto nīkuļotu. Dažbrīd iet normāli. Rīt mēģināšu no šrota dabūt citu spoli...

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

rafins

70 ziņas

PM

Manam klimpam bija apmēram tā: spoles pretestība 17-18 omi mērot no augšas uz leju, bet bija dzirdama klusa tikšķēšana, līdzīga kā kādreiz var dzirdēt ja tikšķ padilušas sprauslas. Sākumā nepievērsu tām skaņām īpašu uzmanību, meklēju visādas mistiskas vainas, bet kaut kādā brīdi pīpējot iedomājos, ka sprauslas taču nestrādā kad iet uz LPG, tāpēc tā skaņa noteikti nenāk no sprauslām!!!!
Tad nu nomainīhu to spoooli, tagad OK."

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Gļuko motors
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online