Pulksteņi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Pulksteņi

Lapas: [1]
Pulksteņi ( 3021 )
HUGO

32 ziņas

PM

Sveiki! Varbūt kādam ir bijusi līdzīga ķibele- ik pa brīdim (pavisam ne ar noteiktiem intervāliem laika vai nobraukto km ziņā, vai arī atkarībā no laika apstākļiem) pazūd visi priekšā redzamie rādītāji- spidometrs, tahometrs, degvielas līmeņa rādītājs, temperatūras rādītās, vienuvārdu sakot viss un iedegas "check engine" un "ABS" lampas. Tad pēc kāda laika atkal viss parādās , bet "Check engine" lampa vēl kādu laiku deg, tad arī tā pazūd un viss atkal kārtībā. Kā man minēja kāds izbijis Voyager īpašnieks- elektronika dzīvo savu- atsevišķu dzīvi.
Auto ir 97, Plymouth 3.3.

Atbildēt uz šo ziņu
forums

39 ziņas

PM

a man atkal spidometra panels nav abgaismots , un nezinu kur ko meklēt

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Abiem laikam jamēklē elektriķi!?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

HUGO

32 ziņas

PM

wizard"]Abiem: "
Tā izskatās
Kur Rīgā tādu lietderīgu un normālu elektriķi, kas šiem auto ir rakušies cauri atrast, varbūt var ieteikt?

Atbildēt uz šo ziņu
wizard

654 ziņas

PM

Diemžēl nezinu, jo savam auto visu remonteju pats.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

AndrisZ

381 ziņas

PM

Lampinjas panelim vajadzeetu vareet pasham salodeet, vai apmainiit - vismaz klim. kontroles apgaismojumu es un arii citi ir veiksmiigi pashi salodeejushi. Pashas lampinjas var mekleet "Latgaliitee", ELFA, ARGUS.

Labs Elektrikjis - saucaas Gena un straadaa veel joprojaam Atlas Motors Riiga, Vagonu iela 38.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

HUGO

32 ziņas

PM

Savedu kārtībā Atlas Motors servisā- Ls 30 (elektriķa darbs). Kaut kur pie paneļa esot bijis atnācis aukstais lodējums vaļā un pazūdot barošana ķēdē, līdz ar to pazuda visi pulksteņi.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Pulksteņi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online