Forums » Tehniski jautājumi » Bremžu diski
| Bremžu diski ( 2451 ) | |
|
madyl
|
2010-07-19 11:07:02 Sveiki. Vai ir kādi ieteikumi kur var nopirkt "normālus" bremžu diskus. Tika uzlkti jauni pirms kādiem 10000 km, pabraukts pa kalniem, uzkarsa un sametās. Noņēmu nost un iedevu novirpot. Uzliku protams jaunus klučus, bet atkal pēc kādiem 1000 km un slodzītes sāka mest!!! Diskus pirms tam mainīju servisā un tadā kurā apkapo Chrysler( tā kā nevajag teikt,ka uzliku s..u) Vai ir kādi nu nezinu,,, ventlējamie utt???? |
|
rafins
|
2010-07-19 12:07:07 Tev gadījumā neķīlējas bremžu cilindrīši? Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G |
|
madyl
|
2010-07-19 12:07:38 bija arī tas, bet tikai braucot pa kalniem un arā bija + 34. Tad ieķīlēja!!! Visu esmu izjauci un pārjaucis, kā ari sasmērējis-viss kustās!!! Kas pa šaizi tiešāmk nezinu. Tā kā bieži braucam garākos ceļojumos, vinmēr pārņem neliels stresņš!!! |
|
AndrisZ
|
2010-07-19 17:07:27 Man shkjiet, ka te nav tik daudz atkariigs no pashiem diskiem(razhotaaja), bet no kluchiem. Tie kluchi, kurus tirgo Atlass ir diezgan cieti, origjinaalie Mopar ir ok., bet cena :cry: Par diskiem...pazinja, vizinoties pa Itaalju serpentiiniem, sadeformeeja arii tiko nopirktus Mopaar diskus pa 80Ls gabalaa... Es censhos bremzeet baigi piedomaajot, ljaujot padzeseeties t.i. neturot bremzi nospiestu ripinoties no kalna, taa pat lejaa ripinoties lieku 3shajaa aatrumaa un ieturu distanci, lai nav strauji jaabremzee ar lielu slodzi, tad arii kjiinieshu diski ir ok. Pirmo reizi atbraucot no kalniem arii diski bija liiki! Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze |
|
madyl
|
2010-07-19 22:07:40 Darīju visu tiesi ka tu teici!! Bet esmu saliecis jau2 diskus!!! Esmu dzirdeji kaut ko par ventilejamiem Tallinas iela!! Braucot pa serpentiniem tiesam sanak nokurinAT!!! |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Bremžu diski