Forums » Tehniski jautājumi » MOTORA SPILVENS!
| MOTORA SPILVENS! ( 4458 ) | |
|
IlmarsG!!
|
2013-07-18 08:47:17 Spriežot pēc tā, ka ar izputējušu spilvenu motora vibrācijas mazākas, mīkstam nevajadzētu būt ne vainas, ka tik neizput. Mīksts labāk slāpēs vibrāciju, kas dīzelim lielāka nekā benzīnniekam. |
|
garais e
|
2013-08-13 11:56:38 "man arī interesē tikai 96 g. un tas kurš priekšā apakšā pa vidu!" Man 2000.g. bet gandrīz droši, ka tāds pats spilvens kā 96.g. Sākumā pasūtīju oriģinālo par lielākām naudiņām, bet nez kapēc ārējais diametrs nederēja. Tad iepresēju ķīnieti. Neizvilka pat sezonu. Savos dzelžos atradu mitsubishi galant 92.g.TD spilvenu un ar izbrīnu konstatēju, ka der. Tagad viss ok! |
|
emizz
|
2013-08-23 16:35:32 Man arī ir vajadzīgs priekšējais dzinēja stiprinājums, kas pa vidu ir. Esmu pieradis visu pirkt internetā, taču šoriez šo daļu nevienā katalogā atrast nevar. Ja nu vienīgi varētu detaļas numuru dabūt.. Ir tā, ka tagad nav vispār laika iebraukt Caravan auto vai kur citur, bet auto gribētos savest kārtībā. Iespējams kādā online katalogā var tikt pie detaļu numuriem? 1995. Plymouth Grand Voyager LE 3.3 benz./gāz. |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » MOTORA SPILVENS!