MOTORA SPILVENS! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » MOTORA SPILVENS!

Lapas: [1] 2
MOTORA SPILVENS! ( 4455 )
kasparsmb

21 ziņas

PM

Sveiki Yeristi, dodiet lūdzu padomu kur iegādāties 1994.g dīzelim motora spilvenu sakarīgās cenās, to kurš atrodas akumulatora pusē! Noderēs visi padomi!

Atbildēt uz šo ziņu
didzisk

55 ziņas

PM

man arī interesē tikai 96 g. un tas kurš priekšā apakšā pa vidu!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 01' 3,3 un vēl gāze

kasparsmb

21 ziņas

PM

Videejos kad savam mekleeju bija iespeejams dabuut, bet to kas man bija beigts (vadiitaaja pusee) to gan ar mokaam tikai dabuuju!

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Manējam 1998g.modeļa 2.5TD LE izputējis priekšējais motora spilvens (tas, kurš netālu no āķa vietas). Kāda pieredze, kur, kāda ražotāja ņemt?
TC-motorā var piedāvāt uz pasūtījuma oriģinālās Ls 128. Tas, ir par dārgu.
Spilvens jau nu gan laikam nav vienāds dīzelim un benzīnniekam?

Interesanti, ka bez spilvena motora vibrācija ir mazāka, bet nez vai ilgi tad turēs pārējie spilveni.
CSDD tehniskajā apskatē šo lietu nepamanīja.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Caravan Auto
Jauns ar metāla ietvaru Ls26.
Jauns bez ietvara Ls16.
Lietots Ls12 (ņemt nerekomendēja).

Nav problēmu spilvenu iedabūt vecajā metāla ietvarā? Citādi jēga ņemt tikai pašu buksi-spilvenu.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

es paris reizes mocijos ar ta bukses presēšanu. pedējo reizi nospļāvos, un pārzāģēju pušu augšā. piemetināju divus m12 uzgriežņus, un tagad man tas sūds ir savelkams ar m10 skrūvi. esmu apmierināts

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Iegādāts Caravan Auto par Ls16. Spilvens bez jebkādiem uzrakstiem, kas ļautu identificēt ražotāju vai izcelsmes valsti. Gumija uz tausti mīksta.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Iegādāts Carava Auto par Ls16. Spilvens bez jebkādiem uzrakstiem, kas ļautu identificēt ražotāju vai izcelsmes valsti. Gumija uz tausti mīksta."
pēc manas pieredzes tieši mīkstie ir slikti, to tie padodas, un nokaras līdz aptveres malai. pēdējo ņēmu atlasā, kkāds meksikas ražojums. cena bija līdzīga.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » MOTORA SPILVENS!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online