|
choms

10 ziņas
PM
|
2010-07-09 21:07:34
Vēl viena nianse, mēģinot darbināt, kad atslēga ir izgriezta līdz galam, to mazliet paturot mirgo ALARM signāls un vēl lpriekšējie ogu tīrītāji vienreiz nostrādā
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
choms

10 ziņas
PM
|
2010-07-09 21:07:38
Sveiki!
Kautkāds Nelabais ir piemeties manam auto.
Viss sākās ar to ka vakarā nomazgāju auto (GV -2000 gada, automāts 3.8l benzīns-gāze). Auto mazgāju benzīntankā kur to dara ar rokakām izmantojot augstspiediena ūdens pumpjus. Pēc mazgāšanas pieleca uzreiz, nobraucu kādus 3 km līdz citam benzīntankam kur varēja piepumpēt riepas. Pie pumpja auto bij nolicies mazliet slīpāk ar pakaļu uz leju. Piepumpēju riepas un sēdos braukt tālāk. Un te viss sākās. Auto pieleca uzreiz bet arī uzreiz noslāpa. Iedarbināju vēlreiz, tad vairs neslāpa, bet panelī iepīkstējās Alarm indikators un palika degot, tāpat dega ABS indikators un vēl pazuda salona paneļa apgaismojums. Tā es baidoties ka nenoslāpst, kamēr ripoja nobraucu kādus 2 km un veiksmīgi tiku mājās. Noslāpējis auto vēlreiz gribēju to pielaist. Auto iedarbinājās uzreiz bet uzreiz arī slāpa. Kad pagriez atslēgu kad iedegās panelī visi indikatori un nodziest, joprojām dega tas ALARM indikators un pa reizēm arī iemirgojās, citreiz arī iepīkstējās. Tākā auto man ir nesen, pamanīju ka pie rokas bremžu pedāļa ir takā vāciņš kurā ir ielikts slēdzis. Nodomāju, varbūt tā ir kautkāda sekretka ko nejaušām esmu pārslēdzis. Paņēmu un to slēdzi ieslēdzu pretējā pozīcijā. Mēģināju piestartēt, bet tagad griežot atslēgu pie startēšanas vairs nenotiek pilnīgi nekas, nav nekādas reakcijas. Pārslēdzu slēdzi atpakaļ, bet joprojām pie startēšanas, atslēgu izgriežot līdz galam, nekas nenotiek. Atslēdzu aķi, domāju moš kādi gļuķi pazudīs, bet nekas joprojām nemainās. Pirmo reizi pēc akja atslēgšanas un pieslēgšanas griežot aizdedzi ALARM indikators mirgoja un pīkstēja. Saskaitīju 20 pīkstienus un liekās ka bija 21 mirgojums. KAS VARĒTU BŪT pie VAINAS? Vai pie vainas ir auto mazgāšana, tipa kaukāds mitrums kautkur ticis. Vai vaina ir citā,. Varbūt imobilaizers. Kā lai ārstē? Auto ir steidzami vajadzīgs, varbūt kādam ir zināms kāds meistars un tā kontakti.
Jau iepriekš paldies par padomiem.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
babilons

125 ziņas
PM
|
2010-07-09 22:07:05
a kludas kadas tev met ara vai neko nemet???
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
choms

10 ziņas
PM
|
2010-07-09 22:07:27
Nemet man neko, iespējams es nemāku to pareizi izdarīt, itkā 4x ieslēdzu, izslēdzu aizdedzi, bet chek engine nemaz neparādījās.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Locis

556 ziņas
PM
|
2010-07-10 00:07:24
Labāk pagaidi rītu. Varbūt kontakti pažūs un viss atkal strādās... :roll:
Riktīgi gļuki :evil:
Atbildēt uz šo ziņu
bija Dodge Caravan 3,0l;98.