Parkošanās sensori » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Parkošanās sensori

Lapas: [1]
Parkošanās sensori ( 3150 )
borisss

181 ziņas

PM

Sveiki man ir 2002 gada grand voyager limited.... Nu lūk ir problēma ar vienu aizmugurējo sensoru, ir norauts vads , pielodēt vairs nevar. Bija doma iepirkt citu sensoru. Un šeit sākās problēma, tc motors piedāvā 35-40ls vienu sensoru domāju dārgi. Aizbraucu uz akmeņu ielas šrotu. Šie man rāda 3 sensorus itkā orģinālos, bet neviens nav tāds kā man . Ar to secināju ka man viņi laikam ir neorģināli . Bet tad aizdomājos par to ka limitedam tak vajadzētu būt orģināli ne? vai kā? Un kā lai piemeklēju , un kur īsto sensoru?

Atbildēt uz šo ziņu
AndrisZ

381 ziņas

PM

Shkjiet, 2002 gadam negija gan veel origjinaali.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

borisss

181 ziņas

PM

hmm interesanti viņš šrotā teica ka esot viņam no 2001 gada un 2005 gada.... :S

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

vismaz ASV versijām parādījās tikai no 2005 gada :!:

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

borisss

181 ziņas

PM

Man ir eiropas versija... :S Šodien meģināšu noņemt plastmasas un atrast vadības bloku parking sensoriem, varbūt tur kas virsū rakstīts un pēc tā varēšu piemeklēt sensorus

Atbildēt uz šo ziņu
borisss

181 ziņas

PM

Tātad šodien izjaucu un tiku pie kastītes,
Varbūt kādam ir info kur tādu dabūt? Sistēma ir COBRA AT , 020336, 4M0168A1D, 145368. Tie visi rakstīt bija uz kastītes kur sensori spraužas iekšā.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

paņem par 25-30ls jaunu Taivānas komplektu ar 4sensoriem,uzliec vecā vietā un beigta balle :?

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

borisss

181 ziņas

PM

Mana problēma slēpjas tajā, ka galīgi negribu pārurbt bamperī caurumus, jo tikko svaigi nokrāsots ;)

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Parkošanās sensori
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online