pazuda dzirkstele » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » pazuda dzirkstele

Lapas: [1] 2 3
pazuda dzirkstele ( 5733 )
babilons

125 ziņas

PM

varbut kads var palidzet braucu un masina noslapa pec nelielas parbaudes konstateju ka nava dzirksteles un vispar pie indukcijas spoles nepienak strava varbut kadam ir bijusi tada pati stelle???

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

forums

39 ziņas

PM

tiko vienam precīzi bija tā vaina , kompis čau , 100ls šrotā maksā

Atbildēt uz šo ziņu
babilons

125 ziņas

PM

ja ta taisniba kompis cau es te atradu vienu kas man sataisis nu prasija man 50 ls sodien atdevu redzes ka bus ies neies tad uzrakstisu

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

babilons

125 ziņas

PM

nezinu kas par vainu bet man masina iet tikai uz 2 cilindriem.kompi itka salaboja bet nu 2 podi neiet vietejie servisi neko nevar palidzet un lidz rigai baigais gabals varbut kads daciks nobiris???

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

rafins

70 ziņas

PM

Nolasi kļudas, tad jau paliks bišķiņ skaidrāka tā bilde.

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

babilons

125 ziņas

PM

nu man vins 43 kludu visu laiku rada.nezinu varbut sensori kas pie klokenes un sadales varpstas ir pie vainas??

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

rafins

70 ziņas

PM

43 kļūda ir indukcijas spoles vaina. Ja pieslēgsi testeri, parādīs precīzi kuriem cilindriem sit pāri. Maini spoli un būs OK.

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

babilons

125 ziņas

PM

nu jau tris ir nomainitas lieta tada ka 2 podi strada tas ir puse spoles samaini vadus un strada otra puse taka vienai pusei nepienak strava varbut kads zin ka parbaudit sensorus vai vini strada parbaudiju strava pienak ka vajag pie viniem

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » pazuda dzirkstele
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online