degvielas filtrs ( dizelim) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » degvielas filtrs ( dizelim)

Lapas: [1]
degvielas filtrs ( dizelim) ( 3897 )
drumias

28 ziņas

PM

intresee degvielas filtrs diizelim 2,5 td 94.g. kur vareetu iegaadaaties , buutu labi ja Jelgavaa, tikai pashu filtru...............un veel degvielas pateerinjsh 10 l uz 100 km tas ir ok...vai jameklee probleema ? :oops:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2,5 TD 94.g.

Rashns

187 ziņas

PM

nu ja tev videjais tads ,tad ok .nem vera ka tagad ziema un tas tomer nav vieglais auto

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

Fils

321 ziņas

PM

Ja manam džerim gaisa filtrs ir pilns, patēriņš pilsētā pieaug līdz 10.5. Ja tīrs gaisa filtrs - 9.5. Pazīme kad pilns degvielas filtrs - jaudas zudums.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

V8

91 ziņas

PM

es savam pārbūvēju visu sistēmu - oriģinālais dārgs un ne visur ir un mūžīgi līst dubļos aiz brizgovika un ik pa laikam mainīt sapuvušos žņaugus apnika- pārcēlu visus ļerļakus uz motortelpu domkrata vietā - filtrs ar korpusu no VW un pirms viņa rokas sūknītis ar papildus filtru(nopērkams Laki Service veikalā Ls 45) un vēl mazais filtriņš pirms tā.

rezultāts - lielais degvielas filtrs jāmaina ļoooti reti (un maksā ls 3.50), mazais filtrēns (Ls 0.50) apm. reizi mēnesī, bet filtrs sūkņa korpusā vispār iz izņemams un pietiek izpūst ar gaisu. Pie kam visa šī uzparikte visu laiku ir siltumā....

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Šoreiz atļaušos V8 nepiekrist. Orģināls paliek orģināls un tas ka ir apsildāms ar ir liels pluss. Cena arī nav nāvējoša līdz 95 un apaļajiem nepārsniedz 10.ls . Par patēriņu, ja pilsētas un ziemas režīmā līdz 10 l. tas normāli bet vidēji nedrīkst pārsniegt 8.litri. Ja problēmas ar filtra iegādi un nomaiņu zvaniet 9118870 bet es atrodos Ogrē. Filltru varu paņemt līdz uz tusiņu 25.decembrī. :twisted:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

o.conor

23 ziņas

PM

Es arii labpraat iepirktu origjinaalo filtru diizeliitim. CV 96 2.5 TD
Vai kaads zin kur un pa cik.
Ziema naak virsuu un gribeetos, lai taa degviela dabuu mazliet uzsilt!

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Ja brauc uz Ogri man ir 11 ls. Ja vaig varu sestdien paņemt uz tusiņu :!: :!:

Atbildēt uz šo ziņu

austris

908 ziņas

PM

Ja brauc uz Ogri man ir 11 ls. Ja vaig varu sestdien paņemt uz tusiņu

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » degvielas filtrs ( dizelim)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online