Kondicionera darbības algoritms » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kondicionera darbības algoritms

Lapas: [1] 2
Kondicionera darbības algoritms ( 3836 )
GG74

8 ziņas

PM

Sveiki! Savam CV 97 TD šovasar pirmo reizi pēc pirkšanas uzpildīju kondicionieri. Un tagad nevaru saprast ta darbības algoritmu. Auksts gaiss iet no deflektoriem neatkarīģi no tā, ir kondicionieris ieslēgts ar pogu vai nē. Izslegt to var tikai pagriežot ventilatora regulatoru uz 0 poziciju. Tas nav īpaši ērti. Nevar braukt vienkarši ventilējot salonu ar āra gaisu. Mans jautājums - vai tas ir kābs kondicioniera vai elektronikas bojājums vai kondicionieris automatiski ieslēdzas pie āra temperatūrām virs 14-15C?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5TD 97

munds

477 ziņas

PM

Kondiška pati ieslēdzas, ja gaisa plūsma pagriezta uz priekšējo logu.Pārējās pozīcijās strādā tikai, ja ieslēdz.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

GG74

8 ziņas

PM

Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.5TD 97

forums

39 ziņas

PM

96g 3.3 , vakar uzpildīja kondišku , bet nepūš auksto gaisu , tā kā man ir tā mašīna nesen , daudz pa viņu nezinu , pa ventilatoru motors uzkarst man abi ventilatori griežas vai tas ir pareizi ? kur man ko skatīties , kondiškai

Atbildēt uz šo ziņu
didzisk

55 ziņas

PM

A kā tad tev tikai uzpildija un neko nepārbaudija, arī es savam 96g. autiņam pirmo reizi pa četriem gadiem uzpildiju, man tur džeki rāvās ka nu tikai, pirmo reizi salaboja pie smidzinātāja tur aluminijs bija nopuvis, tad devu pildīt atklājās vēl vien caurums, džeks vēl svētdienas vakarā noāva balto kreklu un sačinīja, tas gan nebija servisā, bet nu tomēr ja jau reiz taisa tad parasti pārbauda vai viss šancē!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 01' 3,3 un vēl gāze

forums

39 ziņas

PM

tur kur es pildīju tas bij. vienkārši pagrīdes puisis , sazvanīju pa reklāmu un piebraucu pie viņa , iznesa no mājas to balonu un uzpildīja ., viņš tā man riktīgi nemācēja izstāstīt kas tur pa vainu ,vai jāmaina kompresors vai pie elektriķa jābrauc , es ko secināju, ka necirkulē pa drubām tas freons jo abas šļaukas ir vienādas ne, karstas ne aukstas

Atbildēt uz šo ziņu
forums

39 ziņas

PM

kur tu pildiji ? es tam pagrīdas puisim arī ne ko nesamaksāju ,

Atbildēt uz šo ziņu
babilons

125 ziņas

PM

nu nez es savam pildiju pa 20 ls man parbaudija visu piesledza pie aparata saspieda masinas datus un viss notiek un pec uzpildisanas palaidu kondisku trubas vini nost nenema vel paskatijas tur kautko vel un viss iedeva ceku cik kas pildits utt.nu un nava nemaz tik dargi es ta domaju pie pilnas programmas kad tev parbauda,zinu te kolegi pa 15ls pildija bet tad 2 men un akal brauca pildit

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Kondicionera darbības algoritms
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online