Rokas bremze » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Rokas bremze

Lapas: 1 2 [3] 4
Rokas bremze ( 8224 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nekāda ķimija nedarbojas ilgtermiņā. izžūst viņā un atkal auzas. ir jājauc ārā, jātīra vītnes, savienojumi un jāsmērē normālas smēres. piemērām vara. regulēt, ņemot nost disku, nav jēgas. jo īstais regulējums ir tad, kad grope pie klučiem jau neļauj uzlikt disku. zobratu jāgriež ar īso skrūvgriezni. ļoti labi var tikt klāt.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Par gropi jāpiekrīt, diskam mala neļāva viegli uzlikt, nācās pacīnīties lai dabūtu virsū. Vara smēre man ir, žēl ka ne pajautāju padomu ātrāk, būtu iesmērējs. Es izjaucu un visu iztīrīju, tikai tas ka ar wd sapūtu nevis ar kādu smēri. Tagad jau kad zināms kā, tas vairs tikai pārdesmit minūšu jautājums izjaukt un sasmērēt, s
Ja sanāks izdarīšu.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Andris.: "Par gropi jāpiekrīt, diskam mala neļāva viegli uzlikt, nācās pacīnīties lai dabūtu virsū. Vara smēre man ir, žēl ka ne pajautāju padomu ātrāk, būtu iesmērējs. Es izjaucu un visu iztīrīju, tikai tas ka ar wd sapūtu nevis ar kādu smēri. Tagad jau kad zināms kā, tas vairs tikai pārdesmit minūšu jautājums izjaukt un sasmērēt, s
Ja sanāks izdarīšu.
"

aizmirsti par WD vispār kā tādu. iekustināšanai ir arī labāki pūšamie. bet visi viņi pazūd pēc nedēļas, kā nebijuši.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Man ar nedēļu pietiks, jāiziet tehniskā. Neesmu iemācījies lietot rokas bremzi nepareizajā pusē un automātam.

Bet nu izskatās ka man tur ir lielāka problēma. Šodien nolēmu pabraukāt apkārt un izmēģināt rokas bremzes. Bieži vien sanāk tā ka velkot rokas bremzes rokturi sajūta ka noraujas trosīte. Bet atlaižot un velkot vēlreiz tur. Bet arī ne vienmēr. Ja vairākas reizes parausta, tad tur labi, ar pirmo ne pārāk. Ja gabaliņu pabraukt un atkal mēģināt tad lielākoties atkal sajūta ka noraujas trosīte.

Atbildēt uz šo ziņu

2005 gada GV (RG virsbūve, Stow and go krēsli) ar 2.8crd dvēseli. |2004 gada GV (RG virsbūve, mīkstie krēsli) ar 3.3 benzīns /gāze dvēseli.

Dimitil

652 ziņas

PM

Andris.: "Man ar nedēļu pietiks, jāiziet tehniskā. Neesmu iemācījies lietot rokas bremzi nepareizajā pusē un automātam.

Bet nu izskatās ka man tur ir lielāka problēma. Šodien nolēmu pabraukāt apkārt un izmēģināt rokas bremzes. Bieži vien sanāk tā ka velkot rokas bremzes rokturi sajūta ka noraujas trosīte. Bet atlaižot un velkot vēlreiz tur. Bet arī ne vienmēr. Ja vairākas reizes parausta, tad tur labi, ar pirmo ne pārāk. Ja gabaliņu pabraukt un atkal mēģināt tad lielākoties atkal sajūta ka noraujas trosīte. "

Man arī ta bija. Japalieto kādu brīdi un tas pedālis pieregulēsies.

Par gropi uz barabāna. Pie noņemšanas to vajag noslīpēt ar fleksi.

Par smēri. Visslabāk un ilgāk turās vecā krievu grafītu smēre. No rokām nomazgāt nevar

Atbildēt uz šo ziņu
Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Paldies, Dimitil, jācer ka dažas dienas palietojot pazudīs. Vairākas reizes veicu to automātisko pie regulēšanu, šorīt itkā nejutu problēmu, bet nebija laika daudz testēt. Vakarā atkal pieķeršos.

Zinu ka bildē grūti ko noteikt, bet vai jums liekas ka rokas bremzi kluči /loki ir galīgi nodiluši?

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Dimitil: "

Man arī ta bija. Japalieto kādu brīdi un tas pedālis pieregulēsies.

Par gropi uz barabāna. Pie noņemšanas to vajag noslīpēt ar fleksi.

Par smēri. Visslabāk un ilgāk turās vecā krievu grafītu smēre. No rokām nomazgāt nevar"

Man gan barabanu bremzes bet ideja tada pati , ar fleksi un biezo slipripu noslipeju nost to grapi ,var ari novirpot ja ir pieejama virpa,virpotajs ( atrak un vienkarsak) Es katru gadu pirms skates nonemu barabanus izkustinu to sviru kas tur paarsti ieruse un ar skruvgreizi greizu to zobratu ,iereguleju manuali atalumu... pacik loki izskustas regulejot lieku virsu barabanus paspaidu kajeni un tad grozu riteni, ja ritens grozas brivi tad atkartoju so operaciju lidz loki sak drusku stritet, ar tadu aizbraucu uz skati un stavbremeze vel nav pievilusi. parasti gad skates virs speiz kajeni tad auto nolec nost no bremzu stenda par ko sis protams ir loti gandarits mani pedejas apskates raditaji aizmugures bremzem 2,80 -3,10 stavbremze 3,00 - 3,10 un tas vis ar barabaniem.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Andris. Prikna

266 ziņas

PM

Tehniskā apskate izieta. Paldies par ieteikumiem.

Joprojām ir tā, ka ilgāku laiku nelietojot (pietiek pat ar 2-3 stundām) pirmo reizi noraujot 8no 10 reizēm sajūta ka kabelis noraujas. Nākamajā rāvienā viss kārtībā. Un tad kādu stundu divas viss labi, pēc ilgāka laika atkal ar pirmo rāvienu nekā.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Rokas bremze
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online