99 2,5 td parkarst » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 99 2,5 td parkarst

Lapas: [1] 2
99 2,5 td parkarst ( 3857 )
eegars123

2 ziņas

PM

vajadzīga palīdzība par 99 gada 2.5 td, spiež āra tosolu un parkarst motors. eļļa tīra, arī tosolā eļļas nav, vienīgi ļoti liels spiediens dzesēšanas sistēmā.

Atbildēt uz šo ziņu
babilons

125 ziņas

PM

nu man bija tada problema ar citu autinu un izradijas bija galvas blive nepareizi pievilkta un starp cilindriem puta gaisu dzesesanas sistema

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

munds

477 ziņas

PM

Galvas uz pārbaudi jāved, vai nav plaisas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

HB

174 ziņas

PM

Vispirms pamēģini pārvilkt galvas, moš paveicas! Kaut gan, ja blīve mainīta sen un spiediens dzes. sistēmā ar jau labu laiku, cerība maza. Būs kāda galva iesprāgusi. Pārkarsēts nav bijis? Tosols nav eļļains? Pagaidām pamēģini izplešanās trauka vāciņu neaizgriezt cieši, tik uzkabināt, lai nepazūd, lai spiediens neceļās. Es ar savu tā labu laiku nobraucu, bij vienā galvā plīsums neliels.

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

eegars123

2 ziņas

PM

Paldies par padomoiem, tomēr beigās izrādījās beigtas galvas.

Ja kādam gadās tāda pati ķibele un kāds izlems pirkt jaunas galvas varat pamēģināt šeit http://www.apazmadridsa.com.ar/
Viņi piedāvā galvu par 118 USD. 4 galvas kopā ar DHL piegādi izmaksā 642 USD (piegāde 170 USD), ceru ka kādam noderēs.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ta man intese tikai viena lieta Kas reali remonte MW Dizelu daudzgalvainos motorus ? .... Man te kartejais Draugs iepirkas.. runa ir par Jeep Grand Cherokee kuram ir tas pats MW .Jautajums ir kas tos motorus reali remonte ? un remontee bez nekadiemn bla bla bla.. susharu garazas drikstat nepiedavat

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

igors1962

64 ziņas

PM

Kuldīga ir tads meistars. Remonteju pie viņa 4 gadu atpakaļ. Latos cenniks bija 200-600 ls

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

igors1962: "Kuldīga ir tads meistars. Remonteju pie viņa 4 gadu atpakaļ. Latos cenniks bija 200-600 ls"
Kuldiga iespejams der jo "laimigais ipasnieks " ir no Dobeles novada.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » 99 2,5 td parkarst
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online