Slāpst nost » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost

Lapas: [1]
Slāpst nost ( 2914 )
Čalis

50 ziņas

PM

Dodge 3,3 gāze/benz.Braucot ar gāzi vai benzīnu(vienalga)krītas apgriezieni pie jebkuriem ātrumiem,piem braucot ar95km/h nokrītas no 21 uz kādiem 17 un tad atkal uz 21,auto it kā grib noslāpt,tas pats ar kruīzi.Pie lēna ātruma vairākas reizes noslāpa pavisam un augšā iedegās eļļas lampiņa.
kad slāpst nost nospiežu gāzi līdz galam,nav nekādas reakcijas,pēc sekudēm5-7 ar rāvienu gāzes padeve atjaunojas un uzņem ātrumu.Sveces un vadi mainīti.Kas varētu aptuveni būt par problēmu?

Atbildēt uz šo ziņu
MrEdis80

2 ziņas

PM

man situacija lidziga... :cry:
man slapst palaizot vala gazi. kad saniedz max darba temperaturau, tad viss strada O.K. bet aukstu bez gazes uzspiesanas reizem pat pielaist nevar. ta mokos jau kadu menesi. sakuma tikai, kad uzsila lidz pusei glukoja, tagad, ari auksts. reizēm, kad piedarbina apgriezieni starp līdz 1000 paraustās reizēm nostabilizējas, reizēm noslāpst. kur var būt problēma??? :cry:

Atbildēt uz šo ziņu
MrEdis80

2 ziņas

PM

man situācija līdzīga... :cry:
man slāpst palaižot vaļā gāzi. kad saniedz max darba temperatūrau, tad viss strādā O.K. bet aukstu bez gāzes uzspiešanas reizēm pat pielaist nevar. tā mokos jau kādu mēnesi. sākumā tikai, kad uzsila līdz pusei gļukoja, tagad, arī auksts. reizēm, kad piedarbina apgriezieni starp līdz 1000 paraustās reizēm nostabilizējas, reizēm noslāpst. kur var būt problēma??? :cry:
bail ar bērniem no kur braugt....

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

jaunu tēmu netaisot - man arī parādījušies joki ar slāpšanu. Tieši pie bremzēšanas uz apstāšanos.
Vakar uz ātro vismaz nomainīju "priekšējās sveces" uz BPR5ES-11, tajā vējā kaut kā zem mašīnas negribējās gulēt aizmugurējās mainīt Pielaižu, tukšgaitā vispār uz zemiem sāka bubināt.
Nu neko, atstāju. No rīta - atkal bubina. Kamēr domāju ko un kā, pēkšņi rajonā kaut kur pie tukšgaitas vārsta tikšķis (kā relejs) un apgriezieni vismaz atgriezās kā visu laiku. Kas tur par releju var būt un uz ko ? Varbūt braucot tas arī ir kas noslāpē bremzējot ? Jāskatās laikam visi pēc kārtas, EGR, tukšgaitas vārsts, kloķvārpstas apgriezienu sensors. Nu jā, vēl gāzes pedālis jāpaskatās ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Slāpst nost
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online