Forums » Tehniski jautājumi » Krēslu apsildes siets
| Krēslu apsildes siets ( 7097 ) | |
|
Dundurs
|
2005-12-17 18:12:01 " Amerikāņu auto klubs
|
|
Fils
|
2005-12-19 08:12:25 Savukārt mans darbs ir saistīts ar dažādu auto apkopi un remontu. Viss korektākais un sakārtotākais serviss klientu apkalpošanas jautājumā ir Domenikss, pēc tam seko Bensons. Protams pašu lielāko lomu apkalpošanas kvalitātē spēlē stāvoklis sabiedrībā un cik situēts esi. Nedomāju kad lauķim , kas izbraucis no meža ar sūdainiem zābakiem kājās būs tāda pati apkalpošanas kultūra TC , kā švaukstam no bankas. Vismaz VW Centrs krastenē , Dominikss nešķiro. Sorry , ja kas, varbūt tur ir kas mainījies kopš Skripačonoks vairs nestrādā. Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
|
|
MrIks
|
2005-12-19 11:12:54 "Un kā darbojas šo atsaukumu realizācija praktiski? Tākā šodien pieteicu savu sēdekļa atsaukumu, tad varu pastāstātīt procedūru. Aizbrauc uz TC motors, pieej pie servisa letes un pasaki, ka vēlies pieteikt atsaukumu. Uz jautājumu par VIN kodu iedod tehnisko pasi. Tālāk servis pārbauda bāzē vai atsaukums jau nav apkalpots un vienojas ar tevi par laiku. Ja mainānās detaļas nav uz vietas, tad tās tiek pasūtītas, un pēc to ierašānās serviss zvana tev un tad vienojaties par laiku. Viss. Diemžēl cilvēki ir dažādi un savas attiecības savstarpēji veido dažādi. Šai sakarā es personīgi nepiekrītu Filam par TC motors attieksmi pret klientiem. Man ir bijusi darīšana ar 3 servisa pieņēmējiem un 3 veikala pārdevējiem. Varu teikt, ka tas ir korektākais auto kantoris ar kuru es esmu sadarbojies un vēl varu teikt, ka savu paziņu starpā, kas ir vērsušies TC motorā nezinu, ka kāds būtu neapmierināts ar attieksmi. Servisa kvalitāte ir cits jautājums, bet man personīgi viss ir izdarīts ļoti labā līmenī." Un auto izladuma gadam nav nozīme? Chrysler Voyager LIMITED 2001; 3,3L |
|
Dundurs
|
2005-12-19 15:12:13 Ja atsaukums ir aktīvs un neizmantots, tad nevajadzētu būt. Man zināmais ilgākais atsaukums ir kad 87 gadā atsauca 62. gada Ford Thunderbird. Visvienkāršākais ir zvanīt uz TC motors un noskaidrot. Amerikāņu auto klubs
|
|
Kvatra
|
2005-12-19 16:12:06 Buus man ar jaapiebrauc, arii seedeklju apsilde un stuures shaiba! |
|
TDI
|
2005-12-20 07:12:19 Ar servisa pinjeemeeju attieksmi TC Motoraa viss ir o.k. tik rezultaatu NAV :twisted: piem . manam CV periodiski apgriezieni D rezjiimaa staavot vaj korkjojot nokriit liidz ~550-600rprm - TeeCeshkaa vainas neatrod viss , manam CV, esot vienkaarshi briinishkjiigi ., taapataam nobraucot ~1.5kkm peec apkopes un pilnas diagnostikas peekshnji atnjirdzaas spriegotaaj rullis , pakjerot liidzi arii jauno lielsiksnu - nah bij vinju mainiit un rulli nee ?????? CV 033,3LX + gāzes inžektors |
|
Dundurs
|
2005-12-20 09:12:14 Šai forumā piemērotu vietu neatrodu, tad šādu problēmu ar TC motors varat aprakstīt (apkopot) Amerikāņu auto kluba forumā sadaļā Labāki/sliktāki servisi. Kā jau minēju man negatīvas pieredzes ar TC motors nav. Kas attiecas uz officiālu Chrysler grupas atsaukumu apstrādi - izvēles nav. Pieņemt bezmaksas servisu vai citur darbu veikt par maksu gan tomēr ir izvēle... Amerikāņu auto klubs
|
|
DodiezS
|
2005-12-20 17:12:26 OK visu sapratu un tagad varbūt varētu sagaidīt arī kādu reālu priekšlikumu, ko darīt??? :twisted: Voyager 94
|
| Lapas: 1 [2] 3 4 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Krēslu apsildes siets
:wink: