Krēslu apsildes siets » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Krēslu apsildes siets

Lapas: [1] 2 3 4
Krēslu apsildes siets ( 7093 )
DodiezS

103 ziņas

PM

Sveiki visiem!!! :wink: Ir viens jautājums ko darīt labāk meklēt jaunus sēdekļus jeb saremontēt veco. Lieta tāda, ka ir izbeigusies sēdekļu apsilde, bet tagad ļoti, ļoti gribas lai tā strādā. Oriģinālie sildekļi ir sadrupuši. Ja kas kur var nopirkt tos sietus un vai vispār ir jēga makartēties ar viņiem???? :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

Rashns

187 ziņas

PM

man atkal probleema ka tie benki paraak cepina,ilgaak pa minuti nenotureesi savus riekstus uz benka

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

Dundurs

192 ziņas

PM

Rashns"]man: "

Uz šo problēmu attiecas oficiāls Chrysler atsaukums. Interesējies TC motors Krasta ielā.

Vai tavai mašīnai šis atsaukums ir attiecināms vari uzzināt te: http://www-5.chrysler.com/webselfservic ... %27R%27%29

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Rashns

187 ziņas

PM

ir ir manai masinai tas atsaukums,bet man liekas ka crysler centrs pasutis mani paris majas talak gan jau ar kautko aizbildinoties

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

DodiezS

103 ziņas

PM

Manai mašīnai nav atsaukuma uz benķu apsildi, pārējās esmu jau izmantojis :wink: Bet kā tad paliek manā gadījumā, ko labāk darīt??? Vēl aizmirsu piebilst, ka benķi ir ādas :?:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 94
3.3i

MrIks

20 ziņas

PM

Dundurs"][quote: "man atkal probleema ka tie benki paraak cepina,ilgaak pa minuti nenotureesi savus riekstus uz benka"

Uz šo problēmu attiecas oficiāls Chrysler atsaukums. Interesējies TC motors Krasta ielā.

Vai tavai mašīnai šis atsaukums ir attiecināms vari uzzināt te: http://www-5.chrysler.com/webselfservic ... %27R%27%29"

Un kā darbojas šo atsaukumu realizācija praktiski?
Es savējam ari trīs problēmas atradu! ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager LIMITED 2001; 3,3L

Dundurs

192 ziņas

PM

Pameklē tepat forumos, kāds no Voyager kluba šo procedūru jau bija izgājis attiecībā stūres sprāli.

Pamatā zvani uz TC motors, kā vienīgo oficiālo Chrysler pārstāvi Latvijā un pastāvi uz savu atsaukumu.

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikāņu auto klubs
Kluba diskusijas
WEB Administrators

Chrysler Town&Country 3.8 2000 AWD Ltd.

Fils

321 ziņas

PM

Vispār kāda ir attieksme pret mums - amerikāņu auto lietotājiem Lietuvā? Zinu, kad puiši kas braukā ar Citroen marku škauda virsū Veho un brauc uz turieni. Ir lētāk un ātrāk. Man tas TC ar savu uzpūtību jau sēd vienā vietā!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD 2005
-------------------------------------------------------
Beer is prof that god loves us and wants us to be happy!
Benjamin Franklin

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Krēslu apsildes siets
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online