elektronika, motors » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » elektronika, motors

Lapas: 1 [2]
elektronika, motors ( 3705 )
sandriitis

7 ziņas

PM

palika tikai 3 jautājumi -
1) nestrāda maģītis, lādētāja datčiks un pulkstenis(visi reizē pazuda)
2) ar oriģinālo pulti nevar aizslēgt un atslēgt durvis(pultij baterijas jaunas)
3) ar salona pogu, nevar atvērt bagažnieku - kur meklēt vainu?

Atbildēt uz šo ziņu
HB

174 ziņas

PM

Kur Tavam ir pulkstenis? Oriģinālās pults man nebija pie pirkšanas, un oriģinālo signalizāciju (ja to tā var saukt) izmetu ārā pie citas uzstādīšanas. Iespējams, ka kontaktu vai drošinātāju vaina Tavam, tāpat kā visās citās elektrības vainās, novelc manuāli un shēmās parocies, man ir, bet dikti jau vēls šovakar.
Bagāžniekam man bij pārtrūcis vads elektromagnētam, kurš pie slēdzenes ir durvīs, Veiksmīgi tika izjaukts un salodēts, ielodējot pāris centimetru lokana vada, jo pārlūzis bija tāpēc, ka pati spole drusku kratījās pa korpusu, bet viendzīslas vads pie masas piestiprināts. Pirms tam bagāžnieku varēja atvērt tikai divatā: viens tur nospiestu pogu, otrs izdara precīzu un koordinētu belzienu( vai vairākus) pa pakaļu zem numura , kā rezultātā kontakts parādījās uz īsu brīdi un vāks vaļā! Jautra metode, it sevišķi ja mēģina viens pats paspēt nospiest pogu un, kamēr elektroni vēl plūst pa vadu, aizskriet iebelzt pa pakaļu
Slēdzenes elekromagnētā vainu meklē tikai tad, ja, nospiežot salona pogu, dzirdams releja klikšķis turpat dziļumā zem pogas, bet pakaļā nekas nenotiek! Ja relejs arī klusē, jāskatās drošinātāji vai arī body kompis un viņa štepseļi, jo releja spolei mīnuss nāk no turienes, un tikai ja mašīna stāv uz vietas.

Lai veicas!

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

sandriitis

7 ziņas

PM

tātad aiz neko darīt, noņēmu plastmasu zem stūres, tad dzelža plāksnīti aiz kuras bija drošinātāji, un nomāinīju drošinātājus kas tur bija uzliekot no donora, sāka rādīt pulkstenis, maģītis, un lādētājs arī rāda.

Bagažniekam neklikšķ nekas, neveras ne sitot ne velkot tikai ar atslēgu, kurš drošinātājs varētu būt?

Un tai oriģinālajai pultij kurš var būt drošinātājs?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » elektronika, motors
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online