brīžiem slikti slēdzās robos » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » brīžiem slikti slēdzās robos

Lapas: [1]
brīžiem slikti slēdzās robos ( 2941 )
pekina

43 ziņas

PM

Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu. Lieta sekojoša manam džerim 2,5crd 2003g. stāot uz vietas brīžiem nevaru dabūt robos, robā ieliekās ar baigām mocībām, pēc kāda laika atkal viss kārtībā, nu vot pa retam uzmetas šāda ķibele. Varbūt kāds ir saskāries, kas varētu būt par vainu. Ja kas esmu nomainījis visu sajūga komplektu ar visu izspiedējgultni, kā arī izspiežot sajūgu parādās tipiskā gultņa skaņa kurai pēc loģikas pie izspiešanas vajadzētu pazust, man te viss otrādi, neko nesaprotu

Atbildēt uz šo ziņu
Danger

149 ziņas

PM

Ja meistars ieprieks nav saskakies ar tadiem sajugiem,tad varetu but ka ir .nepareizi ielikts sajugas disks

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

pekina

43 ziņas

PM

Danger"]Ja: "

ko nozīmē "ar tādiem sajūgiem", kas viņi kaut kādi īpaši? un kā var nepareizi ielikt sajūga disku? man te ienāca tāda doma galvā, ka pie visa varbūt vainīga kārba?

Atbildēt uz šo ziņu
HB

174 ziņas

PM

pekina"]: "
Vienkārši- otrādi! Paskaties uz disku no sāna, perpendikulāri asij, sapratīsi, kas par lietu. Tieši voyagera sajūgu neatceros, bet praktiski visiem sajūgiem nav vienalga, uz kuru pusi disku likt, tikai dažiem tīri fiziski nevar kurvi dabūt klāt, ja nav pareizi, bet citiem tomēr var, toties izspiežot vot līdzīgi simptomi kā iepriekš minēts. Merfija likums: ja meistaram ir kāda iespēja kļūdīties, tā tiks izmantota! Vēl var būt pamatīgi dilušas šlices kārbas primārajai vārpstai, disks ķerās un neslīd nost no spararata.
pekina"]: "
Un "tipiskā gultņa skaņa" parasti ir pie izspiesta sajūga, jo tad ir slodze uz gultni, bet var žvadzēt arī pastāvīgi.

Atbildēt uz šo ziņu

-= CGV '95 2,5TD =-

cezap

211 ziņas

PM

u menja na 2002g, 2.5crd taze beda, no vot cto stranno,kogda snjal plasmassu vsjo stalo rabotatj idealjno, no kak toka postavil obratno opjatj nacalisj problemi s perekljuceniem. mozet gdeto ctoto cepljaetsa???

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 2.8crd 2007

VOG

214 ziņas

PM

ari man pagruti sledzas robos
2.5 CRD

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2.5 CRD03
175ps 390nm. Chrysler 300C 3.0 CRD/pagaidam tikai 510nm:)

borisss

181 ziņas

PM

patiesība varu pievienoties 2.5crd 2002 gada arī ir dažkārt problēma ar robos slēgšanos

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » brīžiem slikti slēdzās robos
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online