Elektriskie logi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskie logi

Lapas: 1 [2] 3
Elektriskie logi ( 4773 )
RMatisons

559 ziņas

PM

Esmu saskāries ar tādu kā nesaprotamu problēmu.
No vadītāja konsoles aizverot pasažiera logu aizvēršana bremzējas. Sakumā darbojas un tad tāda sajūta pusceļā itkā baterijas nosēžas un aizvēršana paliek lēna līdz apstājas. Pogu parausta augšā, lejā tad itkā aiziet, bet negribīgi.
Bet pasažiera pusē konsole strādā nevainojami.
Kāpēc no šofera puses konsoles tas notiek gurdeni un tad apstājas pusē?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

stendec

95 ziņas

PM

Klau, varbūt tomēr nevajag šīs miroņtēmes vienu pēc otras celt augšā, Mazliet nepatīkami izlasīt 10 atbildes un saprast ka tas ir 5 gadu vecas un aktualitāti zaudējušas tēmas. Šeit par jaunu tēmu nav jāmaksā, bet ja ļoti gribas taupīt, uztaisi sev vienu pavedienu kurā tad ari dzīvo, gandrīz kā personīgais forums būs! Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu

Esmu no nākotnes!

RMatisons

559 ziņas

PM

tad kad jaunas tēmas taisa un atkartojas vaiākas tēmas tad nevajag čīkstēt ka forums nepārskatāms. protams ka būs nepārskatāms ja vairākas tēmas atkārtojas un siemtiem lapas kurās nevar atrast tik viegli sev interesējušo jautājumu vai sāpi.

Ja mana sāpe ir par to tēmu kāda jau ir tad es rakstu arī tajā tēma kaut arī viņa ir 10 gadus veca.
p.s. ja tev nav ko normalu atbildēt tad neatbildi vispār.
riet ej citur. piemēram uz BMWPower.lv

Atbildēt uz šo ziņu

RMatisons

559 ziņas

PM

un tā jau ir tava problēma ja nevari apskatīt kurā gadā, datumā un dienā posts tēmā ir ierakstīts ka lasi visu pa kārtai.

Atbildēt uz šo ziņu

RMatisons

559 ziņas

PM

RMatisons: "Esmu saskāries ar tādu kā nesaprotamu problēmu.
No vadītāja konsoles aizverot pasažiera logu aizvēršana bremzējas. Sakumā darbojas un tad tāda sajūta pusceļā itkā baterijas nosēžas un aizvēršana paliek lēna līdz apstājas. Pogu parausta augšā, lejā tad itkā aiziet, bet negribīgi.
Bet pasažiera pusē konsole strādā nevainojami.
Kāpēc no šofera puses konsoles tas notiek gurdeni un tad apstājas pusē?
"

Vai katrai pusei ir savs relejs uz katru logu pacelšanas mehānismu?

Atbildēt uz šo ziņu

IVOSTR

45 ziņas

PM

Sveiks.Jā nu par tām tēmām - ja ir problēma tad raksta un atbild,tā jau te knapi kādu atbildi var dabūt,vismaz var redzēt ka dzīvi esat.Arī uzdevu jautājumu par gāzes iekārtām,atbilde bij ka jāskatās 3gadu vecās diskusijās - nu debīli,ko lai saka.Izskatās ar to logu ir tāda pati problēma kā man.respektīvi - putekļi. arī domāju ka jāpērk motoriņš un hvz kas vēl,jāmaksā servisiem 5 kārša summa lai nomaina,bet viss izrādījās pavismam vienkārši.Noņem durvju apdares paneli - laikam 3 skrūves,neaizmirsti to kura apakā pie durvīm :)noņem plēvi - un ieeļļo pacelšanas sliedes,varbūt izņem to motoriņu - pakustini oglītes un pārspraud visus kontaktus - un viss aizies!!! laikam jau taisnība ka no loga nelietošanas šī problēma.Lai veicas

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

Paldies par atbildi. Itkā pagaidām nav sāpīgi, bet tad jau brīvā brīdī pajaukšos un papētīšu kas tur.
Paldies

Atbildēt uz šo ziņu

stendec

95 ziņas

PM

RMatisons: ".........riet ej citur.........."

Mmmmmmmmmmmmmmja.

Atbildēt uz šo ziņu

Esmu no nākotnes!

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskie logi