Elektriskie logi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskie logi

Lapas: [1] 2 3
Elektriskie logi ( 4770 )
Johnnie

30 ziņas

PM

Vai kāds man lūdzu varētu pateikt, ko darīt, ja labās puses logi atsakās darboties? Ar drošinātājiem viss kārtībā. Varbūt pats varu kko apskatīt, kādus kontaktus vai kko tml.

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler grand voyager 1999 3,8 awd benzīns/gāze

Aivars355

26 ziņas

PM

Arii man ir shii probleema . Runaa ka tas esot no diikstaaves - reti tiek lietots . Es reti to izmantoju , bet ja vajag tad ar duuri bet ar praatu uzsitu blakus gaismai durviis nospiezju sleedzi . Pirmo reizi man gadiijaas ka nevareeju dabuut logu ciet . Tad ar pirkstiem vilku logu uz augshu un ar sleedzi piepaliidzeeju . Runaa ka pashi motorinji esot padaargi . :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2000 , 2,5 TD LX

AndrisZ

381 ziņas

PM

Dahzkaart vaina pashaa sleedziitii - padilis.
Saulee uzkarst, izpleshaas un nekontaktee.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

winstonsilver

21 ziņas

PM

Paskaties motoriņam oglītes.Man bija iesprūdušas.

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 3,3l99g.

andrejsje

192 ziņas

PM

motoriņos iekšā atrodas termodrošinātāji, tādas kā salīmētas divas plāksnītes tie var sākt gļukot.es viņu vietā ieliku vadu un ir kārtībā.

Atbildēt uz šo ziņu
Johnnie

30 ziņas

PM

Mašinītei bez tā labās puses stikla neiet arī labās puses aimugure ventilācijas logs, vienigi spoguli labā pusē var regulēt. Nemaz nezinu kur lai sāk meklēt vainu!

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler grand voyager 1999 3,8 awd benzīns/gāze

gaco

101 ziņas

PM

visticamak ka tev sledzis beigts,ieteiktu tev pajaukties un paetiit kas pa vainu,bet ja tev liekas ka motorins beigtas varu iedot parbaudiit,arii aizmugurejos

Atbildēt uz šo ziņu
Danger

149 ziņas

PM

Kadreiz bija problema ar kreiso logu.Uz leju ok,uz augsu neka.Oglitem nebija ne vainas:iztiriju to vietu kur vini skrien (jakorj) ar siko smils papiru un viss ok.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Elektriskie logi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online