|
gcha

140 ziņas
PM
|
2010-04-22 11:04:33
ecp168"]Man: "bet 32 ar kārbu taču nevajadzētu būs saistībai - tas vnk ir kautkāds vārsts, kas daļu izplūdes gāzu atgriež ieplūdē ... vai es kļūdos?
Atbildēt uz šo ziņu
Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.
|
|
ecp168

42 ziņas
PM
|
2010-04-22 12:04:01
[quote] bet 32 ar kārbu taču nevajadzētu būs saistībai - tas vnk ir kautkāds vārsts, kas daļu izplūdes gāzu atgriež ieplūdē ... vai es kļūdos?" Nu es jau ar nezinu ar ko tas saistīts, tik man vienā servisā mēģināja iestāstīt, ka tā ir vaina kārbā un ka nu jātaisa kārbai pa entiem simtiem kapremonts, uz ko es protams neparakstījos "
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler voyager 94g 3.3 benzīns gāze
|
|
gcha

140 ziņas
PM
|
2010-04-22 13:04:08
ecp168"][quote]: "Nu es jau ar nezinu ar ko tas saistīts, tik man vienā servisā mēģināja iestāstīt, ka tā ir vaina kārbā un ka nu jātaisa kārbai pa entiem simtiem kapremonts, uz ko es protams neparakstījos " " Minējums protams, bet man šķiet, ka braucot pa bedrainākiem ceļiem drīzāk kāds nekontakts parādās, kā rezultātā arī kods 32 - "..open circuit..."
Atbildēt uz šo ziņu
Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.
|
|
AndrisZ

381 ziņas
PM
|
2010-04-22 13:04:09
Man shkjiet, ka neesmu pirmais, kursh to ir pamaniijis un teiks, bet ljoti biezhi shajaa forumaa var lasiit:
" Kautkaadaa servisaa...., iebraucu servisaa, vinji man teica..."
Man gribeetos teikt, ka, ja taa nav riepu mainja, vai kautkaadas nenoziimiigas gumijas, sailenbloka mainja, tad Latvijaa ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitaami servisi kur ar Voyager, vai T&C var griezties!!!
Nav jau nekaadas kosmiskaas tehnologjijas, tas cilveeks var buut superiigs meistars, vai elektrikjis, ja vinjam naff pieejas informaacijai..., manuaalim, programmai - nu nekas labs tur nesanaaks!!! Bet naudinju gribees paprasiit, jo rokas nosmeereetas.
Biezhi vien autoservisiem nav shiis nepiecieshamaas info., ko arii lielie paziistamie uznjeemumi, pashi atlklaati pasaka un taadeelj arii neuznjemsies remonteet sho auto!
Bet mazie servisinji njems tik atpleestaam rokaam, nemaz nezinot kas daraams, jo voyageri tuvumaa otro reizi redzees... kaa arii detalju baazes nav, un taas tiks njemtas no tiem pashiem jau zinaamajiem izplatiitaajiem + savs uzcenojums.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze
|