32 kļūdas kods » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 32 kļūdas kods

Lapas: [1] 2
32 kļūdas kods ( 4110 )
Avene03

5 ziņas

PM

Nolasot kļūdu kodus parādīja 12 32 55 Vai kāds varētu palīdzēt iztulkot 32 kodu. Nekur forumā neatradu. 1995. g. 3,3 benzīns, automāts. Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 1995. g. 3,3 benz., aut.

gcha

140 ziņas

PM

dīvaini ka neatradi - jo šis ir cilāts jautājums:
http://dodgeram.info/Engine-Gas/OBDI/pcm_fault_code.htm

Short or open in the EGR solenoid circuit. Check for loose, broken, or shorted wire in the EGR valve wiring and connectors. Possible air fuel ratio imbalance not detected during diagnosis.

Man arī tāds vienreiz ziemā ieleca - bet pēcāk nav rādījies (arī pēc kļūdas nodzēšanas). Kā man Atlasā paskaidroja - ka ja viņš ir nosprādzis atvērtā stāvoklī, tad droši var braukt. Ja aizvērtā - tad vnk nevarēsi pabraukt. Kā saprotu šitais ir atgāzu recirkulācijai (tobiš zaļajiem) paredzēts - un dzinēja darbībai nav būtisks.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

Avene03

5 ziņas

PM

Lieta tāda, ka viņš man braucot ik pa laikam mēdz ieslēgties avārijas režīmā. Vai šī kļūda var būt saistīta ar avārijas režīmu? Ja kādu laiku (15-30 min) pastāv, tad atkal var braukt. Esmu nomainījusi kārbas vadības bloku Atlasā. Pirmajā dienā sapriecājos, bet tad atkal problēma parādījās. Iepriekšējie saimnieki esot mainījuši sailenbloku.

Atbildēt uz šo ziņu

gcha

140 ziņas

PM

ar kārbu manuprāt te nevajadzētu būt saistībai. Sailentbloku vai solenoīdu? Tā kļūda 32ir par tā saucamo solenoīdu.Ja iepr. saimnieki jau ir to solenoīdu mainījuši - tad jautājums vai uz jaunu? - jauns ir dārgs, šrota - kaķis maisā. A kā izpaužas avārijas režīms? - tas kārbai kad neslēdzas augstāk par 2. ātrumu.
Motoram avārijas režīms manuprāt bija kā kļūda 51 vai 52, kad kompis secina ka nevar pieregulēt degvielas padevi kā viņam šķiet pareizi un tad ir režīms "Adapt to rich" vai "Adapt to lean" - kad manējam induķene gāja uz beigām, tad dažos brīzos bija tā ka kāds pods nestrādā un attiecīgi lambda zonde rāda ka ir daudz nesadegusi degviela, bet nogriezt mazāk nav iespējams.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

Avene03

5 ziņas

PM

Solenoidu bloks visdrīzāk bija no šrotiem, tas tiesa...
Avārijas režīms ir kad pārslēdzas uz 1 vai 2 ātrumu.

Atbildēt uz šo ziņu

Bango

974 ziņas

PM

95 gadam,ja nemaldos sauc ARG devējs,pie gāzes droseles,caurulītēs iekārts apaļš melns ja nemldos ar divām vakuma trubām un vienu štekeri,tas šoreiz būs vainīgs :!:

Atbildēt uz šo ziņu
Avene03

5 ziņas

PM

Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu

ecp168

42 ziņas

PM

Man jau vairākus gadus metās ārā šī kļūda, bet nekādas izmaiņas braukšanā nemanu. Man viņa parādās pabraucot pa bedrainākiem ceļiem, bet viss tāpat normāli turpina strādāt. Biju vairākos servisos iebraucis, neviens tā jēdzīgi neko nemācēja pateikt, cits stāstīja ka kārba iet uz beigām kaut gan braucu jau vairāk kā trīs gadu un viss ok, cits vēlkauto jau vairs tā īsti neatceros. Bet man vismaz šī kļūda raizes nesagādā, ja nu vienīgi kaitina tā sarkanā lkampiņa "check engine"

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler voyager 94g 3.3 benzīns gāze

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » 32 kļūdas kods
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online