Lūdzu padomu par 2000. gada grand voyager 2,5 TD » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomu par 2000. gada grand voyager 2,5 TD

Lapas: 1 [2]
Lūdzu padomu par 2000. gada grand voyager 2,5 TD ( 4365 )
gcha

140 ziņas

PM

Kā saka "znatj neznaju no mnenije imeju" - tā man ir no dīzeļvoyagery īpašniekiem ir nācies dzirdēt daudz sliktas atsauksmes - sūdzības par plašu spektru - sākot no dārgām sprauslām, kuras pie mūsu saļarkas bieži atņirdzas, galvām, sūkņiem utt.
Gan jau ka ja ir labs eksemplārs gadījies, tad viss ir ok, bet zinot ka no vācijas nākošajiem tie noskrējieni ir baisi....
Savukārt par 3.3L benzīnieku ļoti daudz laba un pavisam maz slikta (pamātā par aprautām šālēm)
Pats braucu ar 3.3L benz/gazes iešprice nu esmu ļoti apmierināts, tpu, tpu,tpu, tpu,tpu, tpu,tpu, tpu, - par motoru žēloties nevaru - esmu mainījis vien indukcijas spoli un labda zondi - bet tas pie dzinēja manuprāt nemaz nepieder.
Ekonomiskuma ziņā 13-14L gāzes == 14 * 0.37 = 5.18Ls/100km, dizelim manuprāt būs līdzīgi, bet eksplutācijas ziņā benzīnieks būs lētāk.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

Aivars355

26 ziņas

PM

Nezinu , kur ir problēma ! Es jau trešo gadu braucu ar dīzeli svilpodams .Jā tikko nomaniju ūdenssūkni , spriegotāju .Tikko izgāju skati ar sīkumiem otreiz .Tiešām neredzu iemeslu lai piesietos 2,5 td . Domāju ka svarīgi lai džeris būtu nesačakarēts un viss .

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2000 , 2,5 TD LX

cesars

141 ziņas

PM

Man šis auto arī ir pimais dīzelis dzīvē, braucu jau 2,5 gadu, ja neskaita ātrumkārbas nobrukšanu, tad citu nopietnu problēmu nav bijis (pagaidām), bet zinu ka nākamo pirkšu bezīnieku, jo tas tā liekas estētiskāks , protams ja tiek klāt kreisajam dīzelim tad gan....

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

gcha

140 ziņas

PM

Aivars355"]Nezinu: "

ja iet tad iet, bet ja sākas problēmas.. tad dārgi.
Man sirds mierīgāka ar benzīnnieku - tur nav nekas dārgs kam saplīst. Sliktākajā gad. arī motoru var samainīt.
A no kura gada voyager dīzeļiem automāts parādījās - 2001?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

Zuris

1249 ziņas

PM

automāts dīzelim parādījās ar 2004.gadu,2,8L dīzelim.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Lūdzu padomu par 2000. gada grand voyager 2,5 TD
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online