|
AndrisZ

381 ziņas
PM
|
2010-04-20 14:04:13
MEZHA dziivnieks!
Un dziivnieks tehnikaa nesaskataa neko biistamu - nebaidaas!
Ja pa shoseju striipaa ietu cilveeki, nevis mashiinas, neviens neskrietu paari.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze
|
|
Andrejs Si

208 ziņas
PM
|
2010-04-20 14:04:14
AndrisZ"]
Dziivnieks: "Būtu jau labi ja tā būtu. Mana kolēģa auto bamperā vēl tagad redzamas pamatīga suņa zobu pēdas. Labi ka ātrums nebija nekāds lielais. Pats savām acīm uz Valmieras šosejas redzēju alni kas dienas laikā metās pāri ceļam plūsmai pa vidu. Abos gadījumos nav ne runas par kādu apžilbināšanu nu orentācijas zaudēšanu.
Vai tās svilpes darbojas vai nē ir pārāk grūti spriest, pārāk maz informācijas. Esmu sastapis šīs tēmas apspriešanu Austrālijas džiperu forumos. Ja kādam ir interese meklēt, meklējiet tur.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g. Cadillac Coupe de Ville 1984.g.
|
|
AndrisZ

381 ziņas
PM
|
2010-04-20 14:04:17
Braucu pie pazinjas tad ar vienu auto, tad ar citu...a tur taads kaartiigs kjeedes suns!
Pret voyageri tam sunim nav nekaadu iebildumu, bet otrai mashiinai gatavs ritenjus paarkozt, bamperus noraut utt. bet ba nopietnam, taa ka siekalas uz visaam puseem un bail, ka kjeede neizturees
Ko taa - nav saprotams
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
AndrisZ

381 ziņas
PM
|
2010-04-20 14:04:35
Ja taas svilpiites straadaatu, tad nekadaa gadijuma neskrietu uz celja pusi.
Dziivnieks nekad neskrien pretiim briesmaam, vai skanjai, kura to biedee, bet vienmeer muuks! Dzirde un orientaacija dziivniekiem ljoti attiistiita.
To vareetu apstiprinaat arii jebkursh mednieks, mezhsargs utt., ja vien shii skanja izraisa briesmu asociaacijas.
Savaadaak ir, kad lukturu apzhilbinaats dziivnieks, zaudee orientaaciju, kaa arii no mashiinas vai traktora, dziivnieki nepaaraak baidaas, no cilveeka vairaak.
Alnis tieshi otraadi, labi zinot, ka ir Latvijas mezhu, viens no varenaakajiem dziivniekiem, var nostaaties uz celja un sagriezt ragus shkjeersaam pret braucosho auto.
Ir redzeetas mashiinas, kur ar aljnja ragiem, jumts liidz pusei un vairaak sastumts.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
g3v

29 ziņas
PM
|
2010-04-20 22:04:51
Manam radītājam uz darba mondeo bampera bija tādi pielīmēti. Bamperu salauza pret mežacūku, kura, vai nu bija kurla, vai arī tie verķi ir domāti viltus sirdsmieram.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Voyager 2000 TD SE
|
|
zzxxccvv

45 ziņas
PM
|
2010-04-21 10:04:08
Man arvien vairāk pārliecības,ka tas viss pasākums ir tīrā komercija,naudas kāšana..jo ja tās lietas tā strādātu,būtu daudz vairāk reklāmu,aprakstu u.t.t.
Es te nerunāju par pārnēsājamiem suņu aizbaidītājiem,bet par tiem baidītājiem,kurus piestiprina automašīnām...Rakājos pa i-netu,nu nepārliecina mani tas ko tur atrodu..un re,no jums ar atsauksmes noliedzošas:)
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Aivars355

26 ziņas
PM
|
2010-04-22 02:04:04
Es rudenī arī sastapos ar alni uz ceļa . Par laimi tikām cauri ar sasistu priekšējo stiklu , kapotu un nelielu izbīli . Drošības pēc neattiektos no tādas svilpītes . :roll:
Atbildēt uz šo ziņu
|