eļļa motoram » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » eļļa motoram

Lapas: 1 2 3 [4]
eļļa motoram ( 10078 )
kuklandex

286 ziņas

PM

autiņš man ir divus gadus un divas reizes jau esmu eļļu mainījis, nevienu reizi neesmu skalojis sistēmu, bet karteri mazgāju pie katras eļļas nomaiņas. tad saki ka nekādām problēmām nevajadzētu rasties. saklausies te visādus nostāstus un tad sāc funktierēt. nu pēc idejas sistēmā jau nevajadzētu būt nekam tādam kas skalojot atliptu nost un aizsērētu kādu eļļošanas kanālu, protams ja pirms tam normāli nopucēt karteri, man vismaz tā šķiet. bet man jau lielākas bailes ir no tā ka tai filtrā tak ar ir visādi mēsli ir sasēdušies un kad tie nāks vaļā kas tad būs?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

Danger

149 ziņas

PM

Es pats vel ne reizes karteri netiriju.Nebija tadas vajadzibas,filtrs vienmer tirs -jalej tik normala ella un jamaina laicigi.Katrs dara pa grib.Var but kads vel padalas ar pieredzi?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
VW Caddy 1.9 D 96

UZMANIBU , PIE STURES IR KRIEVS

AndrisZ

381 ziņas

PM

Rodaas logjisks jautaajums - kaadeelj domas par dzineeju skaloshanu, ir kaadas paziimes, kas licina par shaadu nepiecieshamiibu?
Ja eljas ir regulaari mainiitas, ir bijushas atbilstoshas viskozitaates, nav bijushi nekaadi dzineeja kapitaali remontdarbi, mainot elju taa IR netiira nevis dzidra, tad nav nekaadas nepiecieshamiibas peec skaloshanas!
Pilniigi visaam kvalitatiivaam eljaam jau ruupnieciski IR pievienotas piedevas, kas ruupeejas par to, lai dzineejaa nebuutu noguulsnes un piedegumi, lai tas buutu tiirs - taadeelj ejla arii paliek netiira!
Ja mainot elju taa ir tikpat tiira kaa ielejot, tad buutu pamats domaat par skaloshanu, bet izskalot dzineeju bez izjaukshanas, taa iisti neizdosies ne ar kaadaam kjiimijaam. Pie kam ar shiem skaloshanas liidzekljiem, neizjaucot dzineeju, tieshaam var buut risks aizdambeet kanaalus, vai var buut var saakties bliivsleegu suloshanaas.

Ja viss ir ok, regulaari jaamaina elja un nevajag bez vajadziibas neko skalot!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

badroot

2 ziņas

PM

ID"]Havoline: "
Banka Baltija un Auseklītis arī reklamējās...
IMHO cik cilvēku tik viedokļu par eļļām. Audi es lēju Castrol EDGE Sport 10W-60, Caravanā izlejamo BP 10W-40. Gan jau nākošreiz ieliešu ko citu.

Long-Life nez vai ir jēga liet 10-15 gadus vecā auto, pie kam amerikānī, kuram eļļas maiņas intervāls ir biežāk nekā eiropiešiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Aunu auto, 3.8 FWD tomāts

kuklandex

286 ziņas

PM

paldies dievam nekādas pazīmes motors neizrāda, ka viņam kautkas nepatiktu. vienkārši domāju profilakses pēc izskalot sistēmu. bet sāku jau domāt: vai to vispār vajag darīt un kāds reāli labums no tā:?: :?: :?:

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

Lapas: 1 2 3 [4]

Forums » Tehniski jautājumi » eļļa motoram
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online