Forums » Tehniski jautājumi » eļļa motoram
| eļļa motoram ( 10078 ) | |
|
kuklandex
|
2010-06-14 23:06:55 autiņš man ir divus gadus un divas reizes jau esmu eļļu mainījis, nevienu reizi neesmu skalojis sistēmu, bet karteri mazgāju pie katras eļļas nomaiņas. tad saki ka nekādām problēmām nevajadzētu rasties. saklausies te visādus nostāstus un tad sāc funktierēt. nu pēc idejas sistēmā jau nevajadzētu būt nekam tādam kas skalojot atliptu nost un aizsērētu kādu eļļošanas kanālu, protams ja pirms tam normāli nopucēt karteri, man vismaz tā šķiet. bet man jau lielākas bailes ir no tā ka tai filtrā tak ar ir visādi mēsli ir sasēdušies un kad tie nāks vaļā kas tad būs? Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut. |
|
Danger
|
2010-06-15 22:06:14 Es pats vel ne reizes karteri netiriju.Nebija tadas vajadzibas,filtrs vienmer tirs -jalej tik normala ella un jamaina laicigi.Katrs dara pa grib.Var but kads vel padalas ar pieredzi? Chrysler Grand Voyager Limited 2.5 CRD 01
|
|
AndrisZ
|
2010-06-15 23:06:35 Rodaas logjisks jautaajums - kaadeelj domas par dzineeju skaloshanu, ir kaadas paziimes, kas licina par shaadu nepiecieshamiibu? Ja viss ir ok, regulaari jaamaina elja un nevajag bez vajadziibas neko skalot! Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze |
|
badroot
|
2010-06-15 23:06:45 " Aunu auto, 3.8 FWD tomāts |
|
kuklandex
|
2010-06-16 15:06:29 paldies dievam nekādas pazīmes motors neizrāda, ka viņam kautkas nepatiktu. vienkārši domāju profilakses pēc izskalot sistēmu. bet sāku jau domāt: vai to vispār vajag darīt un kāds reāli labums no tā:?: :?: :?: Dodge GrandCaravan '99, 3.3, FWD +gāze, aut. |
| Lapas: 1 2 3 [4] | |
Forums » Tehniski jautājumi » eļļa motoram