karba 2,5 td » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » karba 2,5 td

Lapas: [1]
karba 2,5 td ( 3570 )
raimondsse

1 ziņas

PM

Sveiki!
man ir problema. pirms gada iegādājos džeri. bet laiku gaita parādijusies graboņa kārbā.Domāju, ka tas ir izspiedēj gultnis,bet pēc nomaiņas nekas nav mainījies. Graboņa kārbā pazūd, kad izspiežu sajūgu. varbūt kādam ir līdzīga situācija bijusi un zin risinājumu. Vabut kāds var padalīties ar piredzi. man vajadzīgs steidzami risinājnms, jo esmu spiests pārdot savu džeri.
paldies ja vari palīdzet!

Atbildēt uz šo ziņu
valža

5 ziņas

PM

Man tāda paša problēma,izspiežot sajūgu skaņa pazūd,kaut gan pirms pāris gadiem pārlasīju kārbu,jo bija sabiruši seperātori,tātad kārbā problēmai nav jābūt

Atbildēt uz šo ziņu

99g TD

austris

908 ziņas

PM

No 96-01 gadam starp 5. un 4. ātruma zobratiem ir ielikts slēgtais gūltnis , kuram ap trīsimt tukstoši noskrējiena beidzas resurs.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

g3v

29 ziņas

PM

Nūū, apmēram pirms diviem gadiem bija līdzīga problēmiņa, bet tici man, raimondsse, tu patiesi negribētu, ja Tava liksta ir tieši tāda, kāda bija manējā. Toreiz sākās žļerkstoņa kārbā, problēmas ar pārslēgšanu, izpūta eļļu...uz servisu braucām ar pirmo ātrumu, citos nevarēja iespraust. Autiņu nogādājām Slokas ielā 52, laikam. Attiecīgo gultni, kas aizgājis bij pa pieskari, gaidījām desmit dienas no jeņķu zemes, samaksāju, ja pareizi atceros, ap 90.- ls + maiņa, montēja vēl četras dienas. Pēc tam vēlreiz eļlu izpūta, pie vainas esot bijis kārbas vāciņš, ko meistari bija sapostījuši... tfu, tfu, divi gadi riņķī, pagaidām bez problēmām.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2000 TD SE

Bango

974 ziņas

PM

Piedodiet,bet kur prātiņš,ja sajūgu izspiežot pazūd skaņa mainīt izspiedēj gūltni,nu pieverat ausi uz to skaņu un brauksiet vel 300 tūkstošus,ja nevarat tad klausiet Austra padomam

Atbildēt uz šo ziņu
cesars

141 ziņas

PM

Manam auto arī šāda skaņa ir, jau sen, un arī tika remontēta kārba, braucu jau divi gadi un ir ok... (pagaidām). vēlējos pajautāt, vai ir iespēja mehāniskajā kārbā pārbaudīt eļļas līmeni? jo manam pa biškam apakšā sūcas eļļa, no motora tā nezūd, tamdēļ iedomājos ka var būt eļļa tek no ātrumkārbas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

Bango

974 ziņas

PM

Tas ir ļoti viegli izdarāms ,izgriežat riteni uz kreiso pusi un redzēsiet uz ātrumkārbas plastmasas korķi,izraujat un lejat kamēr tek ārā :!:

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Bango"]Tas: "
+
Auto vispirms, protams, jānovieto uz horizontālas virsmas.
Gumijas korķīti ērtāk izraut satverot ar standziņām (aiz "ļipiņas"). Ieliešana no pudeles var nebūt pārāk ērta - var izmantot kādu lielāku medicīnisko šļirci vai tml.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » karba 2,5 td
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online