Problēma ar imobilaizeru » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Problēma ar imobilaizeru

Lapas: [1]
Problēma ar imobilaizeru ( 5700 )
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Imobilaizera čips ir atslēgas galviņā (ja pelēka). Ja neatbloķējas imobilaizers, mirgo (vai iedegas) lampiņa "Alarm set".
Tās diodes izskatās pēc vēlāk atsevišķi uzliktas pretaizdzīšanas sistēmas.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

ID

847 ziņas

PM

Sveiki, uzradās problēma ar imobilaizeru, nu vismaz man tā liekas, ka ar imobilaizeru. Vakar izeju uz mašīnu, mēģinu iedarbināt a nekas nesanāk, tjipa aķis tukšs, knapi griež. Likās ka biju aizmirsis salona gaismu izslēgt. Visu izslēdzu, mēģināju pēc pusstundas, pieleca. Pēc 20 sekundēm noslāpa un no paneļa puses bija dzirdama tikšķēšana kā no pagriezienu releja. Man uz paneļa ir divas diodes, parasti pie iedarbinātas mašīnas viena no viņām deg zaļa. Vakar kad noslāpa bija sarkana. Man ir divas pultis, viena signalizācijas ar 3 pogām un otra cik noprotu ir tas imobilaizera čips, uz viņa viena poga. Nospiedu to un tikšķēšana pazuda un varēja iedarbināt, diode uz paneļa mirgo sarkana. Tiklīdz nospiedu bremzi vai pārslēdzu P, R vai D, tā uzreiz tā diode sāk degt sarkana, atskan tikšķis no paneļa un ja aptuveni 20 sekunžu laikā nenospiež to pogu uz pults, tad mašīna noslāpst. Tā es vakar braucu uz Jūrmalu un atpakaļ pie katra luksofora spaidīdams to pogu.
Šodien iedarbinu, atkal sākas tikšķēšana, bet pogas spaidīšana neko nelīdz, mašīna noslāpst un iedarbināt vairs nevar.. Bateriju nomainīju, ja kas. Ko lai dara?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

ID

847 ziņas

PM

Atslēga man pliks pievīlēts bleķa gabals, imobilaizera čīps karājas atsevišķā pultī ar vienu pogu. Un diodes uz paneļa tiešām ir kaut kad kāds ielicis. Pamēģināt aķim klemmes noņemt? Kādi ieteikumi?

Atbildēt uz šo ziņu

janni

716 ziņas

PM

meklēt kādu elektriķi vai arī kādu kas apmēram zin kas tev tur ir saķīmiķots.. pagaidām izskatās pēc kaut kāda nekontakta kaut kur.. :roll:

īsāk sakot stipri šaubos vai šeit caur forumu tev kāds palīdzēs, jo neizklausās pēc chrysler orģinālās signalizācijas..

Atbildēt uz šo ziņu

---

AndrisZ

381 ziņas

PM

Varu ieteikt - AUTONAMS.LV tel. 675018501, vai pardošanas vadītājs ILMĀRS PIEBALGS 29515226 begin_of_the_skype_highlighting              29515226      end_of_the_skype_highlighting.
Ja būs iespējams reanimēt veco iekārtu, cenas būs ļoti piejamas.
Tieši ar līdzīgu problēmu 97g. vodžim, uzsakās mana sadarbība ar šo kantori.

Vēl varu ieteikt "12V" www.autodrosiba.lv tel. 29550590, 63082578 (Jelgava)
Ar problēmu noteikti tiks galā.
Iespējams ari nedaudz lētāks risinajums, bet, ja vajadziba pašam priekš sevis savest visu kārtībā - ieteiktu Autonamu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

ID

847 ziņas

PM

Paldies par kontaktiem.
Es vispār biju domājis to imobilaizeri nahrenizēt, kam man viņš tur vajadzīgs, pietiks ar signalizāciju. Jau agrāk biju rakstijis, ka viņš šad un tad nogļuko. Šorīt tumsā ievēroju ka ar to tikšķēsanu sāk mirgot aizmugurē bremžu uguņi Tagad iedomājos cik jocīgs skats bija aizmugurē braucošajiem uz jūrmalas šosejas

Atbildēt uz šo ziņu

AndrisZ

381 ziņas

PM

Zog, visu...ko var nozagt...!
Ko uz rez. daljaam, ko vienkrshi puisheljiem pa mezhu pabraukaat..un pamest.
Peec savas ruugtas pieredzes zinu, labaak atstaaj imobelaizeri, ja jau ir uzstaadiits!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Problēma ar imobilaizeru
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online