|
Voyager- 94g.: atsauksmes. ( 4894 )
|
|
dimon

56 ziņas
PM
|
2010-03-25 20:03:42
Sveicināti Voyager cienitāji- lietotaji! Ir interese par kantaino Voyageru 94 gadā, 3.3 benzins/gaze (laikām pedējais ražošānas gads). Tapēc ir vairāki jautājumi.
- cik degvielas tēre kantainais Voyager, ar gazi- špricu?.. pilsētā, arpus, ar kādu atrumu?... a to kurš ko saka...
- ar dzinēju, cik es saprotu nedrīkst but vispār problēmu, bet kāda ir vajāka vieta Voyagerīm?
- atrumkarba automāts- 4. vai 5. pakāpju? kāda starpība?
- vai taisnība ka priekšējo gultni stupicai var piestutēt no GAZika? :mrgreen: kas ir ar ressoriem?:roll:
- perkot Voyageru, kas tur bija ar nodevu, ja dzinējs ir lielāk neka 3. litri?
- cik maksa tehniska skate + OCTA (tiem kas dzīvo provincē)?
- kam īpaši ir japieverš uzmanību pirkšānas laikā? vai ir vērts dzīt auto no arzemem un kāda stāvoklī ir vietējie Voyageri?
- cik dargs ir auto remontziņā?
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
Rashns

187 ziņas
PM
|
2010-03-25 21:03:52
tavam voyagerim laikam ka vājākā vieta ir rūsa un nogulsnes:)
Atbildēt uz šo ziņu
Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze
|
|
IlmarsG!

1412 ziņas
PM
|
2010-03-26 08:03:41
Neesmu pārliecināts, vai rūsa CV varētu sagādāt problēmas.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
ecp168

42 ziņas
PM
|
2010-03-26 09:03:02
Nu nezinu kā citiem ir ar to lietu, bet manam 94g 3.3 benzīns gāze vājākā vieta ir stāvāboli un stūres pirkstī, katru gadu sanāk mainīt uz apskati. Ar rūsu man vismaz problēmu nav nekādu. Motoram problēmu nekādu nav bijis. Ja automāts nav nojāts un savlaicīgi maina eļļu un filtru, problēmu nav nekādu, vismaz man līdz šim nav bijis tfu tfu tfu. Runājot par apskati, tad izmaksas ir: 95Ls ceļa nodoklis, un pati apskate 12 ar santīmiem plus vēl tur pārējais, kopā samaksāju 113 ar santīmiem. Ja ieved no ārzemēm, tad tas reģistrācijas nodoklis bija paliels, bet cik nemāku teikt. Vai pirkt tepat vai ārzemēs, grūti teikt, lietota mašīna vienmēr ir laimes jautājums, arī ārzemēs var būt nojāta, bet piepucēta uz pārdošanu lai nevar neko sliktu manīt. Es vismaz pirku tepat latvijā un nesūdzos, vismaz bija iespēja ar pazīstamiem servisniekiem iespēja sarunāt lai visu kārtīgi pārbauda. Runājot par gāzi, pa šoseju uz 100 km sanāk 5 - 6 Ls, litrāzā nepateikšu, pa pilsētu 7-8 Ls uz simtu, bet nu viss ir atkarīgs protams no braušanas stila un tā cik smaga kāja . Nēkādu briesmīgu problēmu vismaz man nav bijis.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler voyager 94g 3.3 benzīns gāze
|
|
AndrisZ

381 ziņas
PM
|
2010-03-26 09:03:48
*Pashkjirsti forumu, izmantojot mekleetaaju - atradiisi visas atbildes.
*Par maksaajumiem - pazvani uz CSDD informacijas taalr. 67025777
*Es pieveerstu uzmaniibu gaazes iekaartai, paraadiitu gaaziniekam noveerteeshanai, ir visaadi briinumdarbi. (Valmieraa ir viens kantoris, bet mineetajaa, saskaaros ar nelielaam probleemaam peecapkalposhanaa. Labaak Riigaa - http://www.heinrihs-gaze.lv/)
*Pieveerstu uzmaniibu aizmugureejiem amortizaatoriem, sheit shii teema biezhi aktuaala.
*No aarzemeem dziit buutu izdeviigi, ja pats ar to nodarbojies, un pats vari samekleet, izdeviigums nebuutu cenaa, bet iespeejamaa, labaakaa auto staavoklii.
Iespeejamiiba - leeti un labi, aarzemees ir mazaaka, nekaa Latvijaa.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze
|
|
munds

477 ziņas
PM
|
2010-03-26 10:03:19
Manā izpratnē kantainajam visvājākā vieta ir gaismas, eiropas lukturiem optikas neviens taivānietis neražo, oriģinālās ir dārgas, un arī ar jaunām gaismas ir par maz.Ar lodbalstiem un stūres pirkstiem ir tā, ja liek pašus lētākos, tad arī gandrīz katru gadu jāmaina, ja liek mazliet dārgākus, un vēl regulāri sasmērē(ir tāda iespēja), tad var novilkt ilgāk(tas atkarīgs arī, par cik bedrainiem ceļiem sanāk braukt)Var jau likt arī oriģinālās šīs detaļas, bet tās nav lētas, cik ilgi kalpo, nezinu, jo pats vienmēr izvēlos kaut ko pa vidu.Vēl vāja vieta ir priekšējais stabilizatora stienis, mīl lūzt tieši bukses vietā, tā, ka neko nevar redzēt. Par rūsu gan neko nevaru sūdzēties, ja ir, tad uz apakšējām durvju malām, var pie aizmugures vāka gar stikla apakšējo malu meklēt, un, ja ir bijis nekvalitatīvs virbūves remonts, tad arī tajās vietās.
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
ecp168

42 ziņas
PM
|
2010-03-29 16:03:46
munds"]Manā: "
Nu lukturi ir arī švaki, bet man stāv iekšā stiprākas spuldzes + pielikti papild lukturi, tad nevar sūdzēties. Runājot par tiem stāvāboliem un stūres pirkstiem, tad pēdējo reizi apm. gadu atpakaļ nopirku arī ne tos lētākos un vienalga šogad atkal jāmaina, un saspiežu smēri ar pistoli ar regulāri. Protams sanāk arī biki pa grantenēm pabraukt. Salīdzinājumā: brālim ir mazda xedos 6 un 3 gadu laikā kopš viņam ir šī mašīna, ne reizi nav bijis jāmaina neviens stāvābols vai stūres pirksts. Un viņam tāpat sanāk pabraukt pa granteni.
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler voyager 94g 3.3 benzīns gāze
|
|
gcha

140 ziņas
PM
|
2010-03-29 17:03:08
ecp168"][quote: "Manā izpratnē kantainajam visvājākā vieta ir gaismas, eiropas lukturiem optikas neviens taivānietis neražo, oriģinālās ir dārgas, un arī ar jaunām gaismas ir par maz....."
Nu lukturi ir arī švaki, bet man stāv iekšā stiprākas spuldzes + pielikti papild lukturi, tad nevar sūdzēties. Runājot par tiem stāvāboliem un stūres pirkstiem, tad pēdējo reizi apm. gadu atpakaļ nopirku arī ne tos lētākos un vienalga šogad atkal jāmaina, un saspiežu smēri ar pistoli ar regulāri. Protams sanāk arī biki pa grantenēm pabraukt. Salīdzinājumā: brālim ir mazda xedos 6 un 3 gadu laikā kopš viņam ir šī mašīna, ne reizi nav bijis jāmaina neviens stāvābols vai stūres pirksts. Un viņam tāpat sanāk pabraukt pa granteni." Jaa, bet xedosiem citas beedas.
Katru reizi kad saproti, ka mashinai ir kada hroniska slimiba, tad perkot jauno skiet, ja jaunajai vot shitaa lieta ir laba, tad par visu parejo po...
Man kopsummaa ir bijushas kadas 7 mashinas un katrai ir bijis kads kosjaks - kaadai turbina un shaales, citai ruusa, citai atkal radiators kretiniski novietots, citai atkal detalas ar uguni jaameklee, kaadai atkal aizmugures piekaree ir debiili garenstieni kuri 2x gadaa jaamaina. Taka nu jaa ... ir jazin hroniskaas lietas, bet ideaalu mashiinu nav.
Par savu voyageri varu teikt taa ka dazas detalas ir leetaakas nekaa 3 golfam - abiem esmu remonteejis stuures reikas - voyagerim remonts + darbs = 145Ls, golf 3 situaacija i bija taada restaureetaa reika = vecaa reika + 180Ls.
Runaajot par voyagera sharniiriem - toties vinus viegli nomainiit + paareejas lietas ritoshajaa jau vinam turas labi .
Kopumaa autinsh ir ok, bet ik pa briidim ieguldiijumus prasa - savam bez sharniiriem (ausheejiem un apaksheejajiem) esmu remonteejis stuures reiku, mainiijis lambda zondi ,indukcijas spoli un ABS bloku. Sapiigaakaa bija spole - 75Ls. No dilstoshajaam lietaam bremzu diksus un kluchus priekshaa, barabanus un lokus aizmuguree. Cenas : barabani- 29Ls/gab, diski - ~30 vai 35Ls, kluci zem 20Ls/kompl.
Isetniiibaa par lielaako probleemu uzskatu servisus, jo tikko auto ir sarezgiitaaks par golf 3, taa saakas.
Man ilgstosha ciina bija ar aizmugures bremzeem (reizeem blokeeja viens rats), servisos biju dazados - un visaadu fantastiku piedavaaja mainiit - naacaas meklet servisa manuaali un pasham kost kas par vainu jo sorry.. mainiit visu peec kaartas es navaru atlauties.
Par kaarbu un motoru , tfu, tfu, neko sliktu nevaru teikit. Kaut arii ellu leju 5w-30, to praktiski neeed.
Vizuaali un no salona aspekta man jaunaakie patiik labaak, patiik arii ka jaunaakajiem biidaamaas durvis abaas pusees, bet no tehniskaa viedokla vecie kantainie esot vislabaakie.
Jaa veel viena liet ko noveerteeju ir ka kantainajam vojagerim var viegli tikt klaat mooram. Reiz mainiiju termostatu - ja pieshauj roku darbs 3 min.
Par uguniem arii taisniiba - amiishu prieksheejie lukturi sux. iebaazu kautkaadas nighthawk spuldzes pa 16Ls/gab - palika daudz labaak.
Maneejam ir amiishu uguni - un to mirgojosho srakano gabariitu aizmuguree daudzi par pavarotniku neuzskata kaa deel ir bijushas stulbas situaacijas.
Jaa - ir viena veel neatrisinaata probleema - pecka. Maneeja puush knapi remdenu gaisu kad iesleegts ir karstaakais reziims - visaagu fignu esmu izmeeginaajies, bet izskataas ka panelis buus tomeer jaajauc nost un taa drankiiba vnk jaamaina. a pecka daarga - letaakaa bija ap 60LS un 2 ned jaagaida.
Atbildēt uz šo ziņu
Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.
|
|
Lapas:
[1]
2
|