Forums » Tehniski jautājumi » Strīķēšanās skaņa no priekšas kreisās puses
| Strīķēšanās skaņa no priekšas kreisās puses ( 5139 ) | |
|
AndrisZ
|
2010-03-22 18:03:30 Veel var abas puses uz kluchiem pacelt, nonjemt vienu riteni ielikt "L" aatrumaa(ja nav pilnpiedzinja) un biki "pabraukt" uzliekot roku uz atsperes, vajadzeetu labi gultnjus sajust, izgriezhot stuuri - mironjgalvas. Pat labaak uz atsperes uzlikt kaadu liisti un caur to paklausiities. Tikai bremzhu disks jaanostiprina, jaapieskruuvee ar taam pashaam ritenju skruuveem izmantojot kaadu lielaaku uzgriezni kaa distanceri. Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze |
|
AndrisZ
|
2010-03-22 18:03:35 Vai tikai liikumos? Gruuti jau izprast dazhaadu skanju raksturojumu teksta versijaa Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze |
|
joniic
|
2010-03-22 20:03:03 Paldies par variācijām:) 99.gada Džeris 3.3 ar špricgāzi |
|
Kurbis
|
2010-03-22 21:03:42 Skatos, ka te ir savācies "klabinātāju bariņš" :? Man ar ir viena sāpe. Jā redz, man arī ar to klabēšanu līkumos ir viena interesanta lieta. Kad griež līkumā ir tāds tuk tuk tuks vieglā veidā. Kad brauc taisni, tad nav. Kad iedod mizā pa taisni, atskan atkal tāds viegls tik-tik-tiks kas saplūst vienā veselā pie lielākiem apgriezieniem. Tas ir jau krietnu pusgadu bez izteiktas progresēšanas. Man ir pilnpiedziņa. Atpakaļgaitā kad mēģinu pārbaudīt miroņgalvu, tikšēšana nav dzirdama. Pats tikšis pagriezienos ir tāds nemetālisks, neliekas galīgi pēc mironenes krakšķēšanas. Biju 2 servisos kur nevarēja pateikt kas tas ir. Uzmini nu, kas tas ir? CV 3.8AWD 1998 |
|
kacok
|
2013-06-28 10:14:37 "Paldies par variācijām:) Man tieši tas pats, nometot gāzi pagriezienos,bremzējot kaut kas trinās. Uzdodot gāzi viss pazūd, pagrieziens ne pagrieziens viss ok! Kas tev bij pa vainu? |
|
raivo
|
2013-06-29 21:48:17 Manam vecajam džerim pie bremžu klučiem ir piekniedēts bleķītis- kad kluči iet uz beigām ,tad tas sāk strīķēt pret disku.Līdz maiņai palocīju šo nost un bija OK. Paņem ratu nost un paskaties vai kkur nav kāds svešķermenis. |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Strīķēšanās skaņa no priekšas kreisās puses