AIRBAG » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2] 3
AIRBAG ( 5469 )
ReLiNsH

49 ziņas

PM

AndrisZ"]upssss...sorrry...neizlasiiju: "

Kruizs strada, radio pogas ari strada uz stures... nu ja venigais pie kompja slegt bet nu ari man tas diagnostikas nekads piemers..

Man ir tada problema ar slegsanos paris reizes aizsledzu atsledzu auto ar pulti un apstajas nesledzas vairak nonjem klemi uzliek sledzas kadu bridi.. biju iedevis uz diagnostiku + elektrikis!! zvanija saka ka zamoks durvis beigts aizvedu citu nomaina to kompis tagad saka ka otrs braucu atkal uz ogri pec otra aizvedu uzlieku to tagad saka ka abi... kur taisniba...???

Atbildēt uz šo ziņu

Auto Krāsošana un Pulēšana 29525314

ReLiNsH

49 ziņas

PM

GarM"] : "

Viņi nevar tādu vainu sataisit un noskaidrot ogre, Cluba servis man atrodas blakus... un auto bija riga pie elektrikja.

Bet tās 15 ls vacēju diagnostikas nejau pirmo reizi esu vilies viņās...

Atbildēt uz šo ziņu

AndrisZ

381 ziņas

PM

ReLiNsH"]

: "

Nevajag maksaat 15ls ne par ko :idea:
Ja ir samaksaats par diagnostiku, tad jaabut noskaidrotam ceelonim!
Pareizaakais, gan buutu veersties servisaa ar veelmi noveerst sho defektu, ja peecaak probleema nav noveerstaa - nav samaksa!!!

Ja ir cheks, tad var versties ar pretenzijaam att instancees, (visbiezhaak gan tik taalu nenonaak neviena no puseem), ja nav cheka, par samaksu visp. teoreetiski nebuutu jaauztraucaas.

Galdnieks nevar klientam pateikt - es jums taisiju, taisiju skapi, bet kautkaa neuztaisijaas...bet juus man par meegjinaashanu esiet paraadaa tik un tik!!!
Sheit pilniigi analogjiska situaacija!

Domaaju, ka tur nav nekaa uuber sarezhgjiita, lai TCmotors, Atlasmotors, vai Amerikas auto netiktu galaa.
Noteikti, ka arii kaads cits individualists, bet tad shis cilveeks buutu jaapaziist vairaak.

:wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

ReLiNsH

49 ziņas

PM

AndrisZ"][quote: "

Bet tās 15 ls vacēju diagnostikas nejau pirmo reizi esu vilies viņās..."

Nevajag maksaat 15ls ne par ko :idea:
Ja ir samaksaats par diagnostiku, tad jaabut noskaidrotam ceelonim!
Pareizaakais, gan buutu veersties servisaa ar veelmi noveerst sho defektu, ja peecaak probleema nav noveerstaa - nav samaksa!!!

Ja ir cheks, tad var versties ar pretenzijaam att instancees, (visbiezhaak gan tik taalu nenonaak neviena no puseem), ja nav cheka, par samaksu visp. teoreetiski nebuutu jaauztraucaas.

Galdnieks nevar klientam pateikt - es jums taisiju, taisiju skapi, bet kautkaa neuztaisijaas...bet juus man par meegjinaashanu esiet paraadaa tik un tik!!!
Sheit pilniigi analogjiska situaacija!

Domaaju, ka tur nav nekaa uuber sarezhgjiita, lai TCmotors, Atlasmotors, vai Amerikas auto netiktu galaa.
Noteikti, ka arii kaads cits individualists, bet tad shis cilveeks buutu jaapaziist vairaak.

:wink:"

Nu neesu ar likam rokam lai pats ko sataisitu.. bet biju iegriezies pirms paris menešiem chrysler centra... griezos ar tadu jautajumu vai body kompi var uzmet jaunako versiju jo iespejams ka tur ir kljuda. man atbildeja varbut ja varbut ne. jasamaksa 40 ls un tad redzes var vai ne jo darbs jau ta pat bus darits

Atbildēt uz šo ziņu

GarM

58 ziņas

PM

:roll: No coment!
Atvaino, bet piekritīšu AndrisZ- nevar maksāt tiem, kuri pamēģina, bet neizdara līdz galam. :shock: Mani pārsteidz kā vispār autorizēts servis var atbildēt:varbut ja varbut ne. jasamaksa 40 ls un tad redzes var vai ne (pilnīgs sviests).

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3,3 96g.

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Vajadzēja atbildēt - "Chrysler šādu iespēju oficiāli nav paredzējis. Gribi uz savu risku eksperimentēt - Ls40."

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

ReLiNsH

49 ziņas

PM

Biju diagnostikā. pateica šofera pusē ceļu airbags, bet airbags ir vesels. štekerim nekā nav. kas varētu būt pa vainu ja viņš nav izšauts?

Atbildēt uz šo ziņu

AndrisZ

381 ziņas

PM

Tu griezies, kaa pa rinjkja danci...atkal vecajaa vietaa atgriezies!
Tev tak vajadzeeja taja vietaa, kur taisiji diagnostiku, prasiit, lai noveersh sho probleemu! Vai arii uzzinaat no taa diagnosticetaaja PRECIIZI KURAA vietaa ir probleema. To, ka tas ir airbags, tu jau tak pats zinaaji! Tik pat labi jau var pateikt - vaina automashiinas kreisajaa, prieksheejaa stuurii!
Tas, ka auduma maiss (airbags) ir savaa vietaa, veel neko nenoziimee.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » AIRBAG
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online