skanas izolacija » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » skanas izolacija

Lapas: [1] 2 3
skanas izolacija ( 5625 )
babilons

125 ziņas

PM

Sveiki biedri es te aizdomajos par tadu lietu ,ka samazinat troksnus salona un lidzarto palielinat komfortu sava dzeriitii ir kads meginajis kautko tadu un kadi materiali izmantoti ,varbut kads ir atradis kadu krizei pienemamu veidu ka to izdarit

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

kurmis

160 ziņas

PM

linolejs

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3.3 02

Locis

556 ziņas

PM

Es savā laikā Golf2 zem "apšivkas" izklāju ar putuplēvi , kuru zem lamināta klāj! :idea:
Skaņas izolācija bija laba!

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

foxx

589 ziņas

PM

Ir speciālās bitumena lentas, taču padārgas. Kad izolēju savu mazdu tad spārnos maucu parasto vati. Grīdu izpiķoju un uzklāju to pašu ko Locis. Bija efekts baigais. Speciālo lenti līmēju durvīs, jo tur cits alternatīvs nebija.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Ir nopērkami izolācijas materiāli, par pielietošanu vari pameklēt kādā citā forumā, kaut vai audi-style vai kādā auto audio forumā. Neatceros kur šitā tēma bija apspriesta no a līdz z. Nezinu ka jums, bet man liekas, ka manējais ir diezgan paskaļš salonā, bet man tas varētu būt no sūdīgām gurvju gumijām, trokšņi nāk tieši no durvīm.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Andrejs Si

208 ziņas

PM

Šāda informācija ir atrodama car audio forumos, tur šī tēma ir īpaši aktuāla.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

cesars

141 ziņas

PM

Kādreiz šajā forumā arī diezgan detalizēti tika apspriesta šī tēma, bet neizdevās to atrast, un vēl jo projām neesmu atmetis domu savu auto "nosiltināt" .....

Atbildēt uz šo ziņu

CV; 00; 2,5 TD LE

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » skanas izolacija
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online