kondiska » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » kondiska

Lapas: [1] 2
kondiska ( 3067 )
babilons

125 ziņas

PM

gribeju uzzinat ka ir vai kad kondiska ir tuksa sledzas ieksa kompresors vai ne? man ir tuksa un nekadi kompresors nesledas ieksa varbut man ir kautkada problema kondiska?? :? :?

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

gcha

140 ziņas

PM

babilons"]un: "

tipiskā tautas metode - pavasarī uzpildam un ja līdz vasaras beigām izvelk, tad neliekasmies par problēmu ne zinis, ja neizvelk un jāpilda atkārtoti tad jau sākam skatīties kur zūd (ja rudens vēl tālu). Man līdz javnāra sākumam vēl slēdzās iekšā kad gaisa plūsmu uz vējstiklu uzregulēju, tad pārtrauca slēgties. - sanāk ka visamz 7 mēn. noturēja.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

AndrisZ

381 ziņas

PM

Viss ok - taa jaabuut!
Spiediena deveejs neljauj iesleegties kompresoram, ja tas deveejs nedarbotos, vai buutu apiets, kompresors straadaatu un bez dzeseeshanas, eljoshanas - kaput!
Jautaajums, vai zini kaapeec ir tukshs? Ja nopluude, tad jaapaveero vai nav arii antifriiza zudumi!
Man arii tukshs, nopluude pie aizmugures manzheteem un visas chetras alumiinija cauruliites, zem griidas sakorodeejushaas, dzeseeshanas shkjidrums arii viegli sulo.
Buus jaapaarloka pa jaunam no miikstaa kapara.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

babilons

125 ziņas

PM

un cik ilgi tas spiediens tur var saglabaties?? nevajadzetu pec kada laika vinam pazust??? vecais saimniekss teica ka esot tuks un ta ari es neprasiju vairak neko:)

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

babilons

125 ziņas

PM

tev kompresors nesledzas ieksa kad gaze beidzas?? pareizi sapratu? :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

babilons

125 ziņas

PM

man ari nesledzas ieksa kompresors. Nokilejis nava meginaju ar roku pagriest viss griezas un ir ok ceresim ka bus tikai freona vaina

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

gcha

140 ziņas

PM

babilons"]tev: "

Ja ar "gāzi" domāji freonu, tad jā . Pagaidām mani tas pat apmierina, jo man ne īpaši patika ka aukstos rītos slēdzās kondiška iekšā.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

AndrisZ

381 ziņas

PM

gcha"]

tipiskā: "

Shai teorijai iisti negribeetu piekrist! Freonam kllaat ir elja, kas nodroshina kompresora eljoshanos, kaa arii pats freons ir kaa dzeseetaajs kompresoram.
Jo pashaa sisteemaa (miera staavoklii) mazaaks spiediens, jo kompresoram vairaak jaastraadaa, lai to panaaktu, jo aaraa karstaaks, jo atkal lielaaks spiediens jaaieguust.
Tatad, ja kompresors straadaa, bet nejuutam kaartiigu aukstumu - nav pietiekami daudz freona, kas kaitee pasham kompresoram - jaameklee probleema, vai labaak nedarbinaat vispaar to! Sanaak pasha kompresora resursa izniicinaashana ar paarslodzi, nepietiekamu dzeseeshanu un eljoshanu.

Pa septinjiem meeneshiem nekam tur nevajadzeetu pazust, arii pa gadu nee, ja nav nopluude nekas tur nepazuud. Spiedienu 1xgadaa vajag paarbaudiit profilakses peec. Daudzi kantori baigi haltuuree un ari neorienteejaas tajaa ko dara...
Pat taadu nopluudi, kad freons uz pusi, no nepiecieshamaa daudzuma, pazuud pa 5 meeneshiem, ar aci vai bez papildieriiceem pamaniit praktiski nav iespeejams! (peec savas pieredzes)
Pats biju iebraucis (peec labaam atsauksmeem no pazinjaam)GVIDIS.LV(Riiga, Valmieras 5) - remonti tur stipri daargi, bet kvalitatiivi un ar atbildiibu. Toties freona nopluudes vietas nokonstateeja ar saviem meeraparaatiem pa 10vai15ls! Uz aci neko nevareeja maniit! labot meegjinaashu pats! Bet cilveeciigi parunaajoties uzzinaaju visus par un pret:) Saruna iespeejams veiksmiiga izdevaas taadelj, ka vienam no vinju darbiniekiem teevs, vai drauga teevs arii Voyager Cluba biedrs!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » kondiska
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online