Palīdziet... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Palīdziet...

Lapas: [1]
Palīdziet... ( 3487 )
pievilta

3 ziņas

PM

Braucu mājās no Cēsim uz Saldu ,tas ir 250km.Un man sāka niķoties mašīna .Rīgā pie luksaforiem brivgaitā slapa nost un kautka uz mājām tiku .Mājās teica ka degvielas filts beigts un to nomainīju ,bet tā pat brivgaitā grib slapt nost un gruti piedarbināt un kad piedarbina tad balti dūmi veļas ārā .Man ir Voyagers dizelis 1996 gada.Palīdzat ,jo man teica ka varot būt galvas blive beigta ,vai kolektors .Cik maksā, ja galvas blive beigta...............

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Pirmajās minūtēs pēc piedarbināšanas ziemā garaiņi no izpūtēja ir normāli. Iztvaiko izpūtējā sasalušais kondensāts.
Uzsilušam gan jābūt tīrām atgāzēm (ja nedod gāzi).

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

gcha

140 ziņas

PM

Balti dūmi taka liecina par tosolu cilindros, paskaties tosola līmeni vai nekrīt?
Vai agrāk tādi nebija (es domāju dūmi)? - nezinu kā dīzelim, bet benzīnniekam aukstā laikā tvaiks no izpūtēja ir diezgan liels un tas ir ok.
Ja krīt tosola līmenis tad diemžēl ir problēmas - blīvei, vai plaisa kautkur (galvā).
Vai auto netika pārkarsēts - buksēšanās pa neceļiem?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

austris

908 ziņas

PM

Ja dūmi nesmird pēc nesadegušas saļarkas ,un ir spiediens dzesēšanas sistēmā, tad ijābūt kādai galvai plēstai. Ja tomēr pēc dīzeļa tad ļoti steidzīgi jāmaina ķēde!!!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

pievilta

3 ziņas

PM

Parkarsejusi nēsmu mašīnu un eļļas limenis nekrīt. Tie baltie dumi ir kad piedarbina un kad nedod gazi ,tad viņi nav ,bet kad nedod gazi viņa grib slāpt nost.Ķēdi nesmu mainijusi ,kā nopirku un tas ir tris gadi.Domāju dzit uz stendu ,bet bails braukt ,kas kautko nesaplēšu vēl vairāk..................................

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Ja jau trīs gadi braukts un nav zināms, kad vispār mainīta, tad būs maiņai pēdējais laiks pienācis.
http://www.voyagerclub.lv/forum/viewtop ... t=%ED%E7de .

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

munds

477 ziņas

PM

pievilta"]Parkarsejusi: "Es ieteiktu pat nemēģināt to motoru darbināt, bet vilkt uz tuvāko servisu, lai maina sadales ķēdi, kura, iespējams, jau pārlekusi par kādu zobu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

gcha

140 ziņas

PM

nu kā veicas? Vai problēma atrasta un novērsta?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Palīdziet...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online