Bliķis » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bliķis

Lapas: [1]
Bliķis ( 2435 )
rafins

70 ziņas

PM

Labdien, mans Rafiņš samērā labi rokās pa visiem šiem ziemas sniegiem, svētdien iebraucu tur, kur ar iepriekšējo vāģi pat nedomāju līst iekšā. Vienīgi dažreiz ielieku L režīmā, viņam ir bloķis vai tas ir no riepām atkarīgs?

Man DODGE CRAVAN 96 3.3

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

Locis

556 ziņas

PM

Cik es saprotu, "L" režīms ir domāts lielām slodzēm.
Tikai 1 ātrums strādā, nepārslēdz augstāk! :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

foxx

589 ziņas

PM

Man bloķis ieslēdzas ar pogu virs stūres TRAK

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Trac Off nav glūži diferenciāļa bloķētājs - tādi parasti mēdz būt tikai bezceļniekos.

"Traction Control
Standard on the Grand Voyager 3.3, traction control uses the anti lock braking system to detect slips and apply braking power to help the wheel regain traction. "
( http://www.chrysler.ie/grand_voyager/fe ... ction.html )

Cik saprotu, izpolējošais ritenis tiek piebremzēts. Līdz ar to neveidojas situācija, kad griežas tikai viens ritenis, kuram nemaz nav saķeres ar ceļa virsmu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

AndrisZ

381 ziņas

PM

Foxx rakstija - Man bloķis ieslēdzas ar pogu virs stūres TRAK
Ja pareizi saprotu un juutu, Traction Control, normaalaa staavoklii, ir aktiivs visu laiku. Ar pogas nospieshanu, tas tieshi atsleedzas.

Tajaa foto, ko IlmarsG ievietotajaa, redzams ir riepu spiediena kontroles deveejs, pie kam shkjiet, ka no 2001-2004modelim, bet disks 2005gada.
Domaaju, ka shim deveejam ar bretbukseeshanu nav nekaada sakara, jo man to deveeju vienkaarshii naff ieksh priekshas ritenja!

P.S. ...es gan biju slinks un nelasiiju tekstu zem foto

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Bliķis
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online