klapejosha vienmeriga skana » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » klapejosha vienmeriga skana

Lapas: [1]
klapejosha vienmeriga skana ( 2325 )
GASHA

165 ziņas

PM

kas atrodas aiz udens un tosola bacokiem , kautkads agregats ar ovalu galu un visu laiku nak tada klaoejosa skana. domaju ka rullisi bet neka . sacamdiju to verki.
KASS TAS IR UN KO VINS DARA???

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

rafins

70 ziņas

PM

Tas ir kaut kāds vakuuma sūknis. Manam arī tāds pukst. Servisā teica ka tas ir normāli.

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

babilons

125 ziņas

PM

jap tas ira vakuma varsts kautkads kas regule no kurienes nemt gaisu kad augsts un kad uzsilis tarksket vinam vajadzetu tikai tad kad ir uzsilis.apaksa vai augsa ka kuram ir tads uzsprauzams taka korkis un vinu nonemot ir membrana kura ir kaput tapec vins tarksc,man ari bija tada figna un lietotu srota dabuju pa 10 ls visu,var meginat to membranu meklet:) a un paterinu tas ari ietekme kad augsts toc :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

GASHA

165 ziņas

PM

tatad tomer jaremonte ???

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

babilons

125 ziņas

PM

ja jau vins tur ir tad jau vajadzetu remontet,nu es domaju ka vins kautko ietekme kamer motors uzsilst nu degvielas paterinu es domaju.nu nomainit vinu aiznems 30 sek 2 trubinas un viens stekeritis var mrginat to membranu pats uztaisit no kadas elastigas gumijas,jo cik es skatijos ta izskatas ka ta membrana tikai ka varsts strada tas ta mana skatijuma izskatijas

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » klapejosha vienmeriga skana
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online