Zobsiksna » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Zobsiksna

Lapas: [1] 2
Zobsiksna ( 3862 )
babilons

125 ziņas

PM

Sveicinati džeristi Gribejas uzzinat vai kads te ir mainijis zobsiksnu 2.4 benzinam 96 gads.vai ir viegli tikt klaat ,jo es ta paskatijos ka tur vietas galigi maz:) gribetos pasam nomainit ja nava baigais cakars,jo TC par darbu vien 70 ls ar visu atlaidi sanaak.savulaik golfinam mainuju pa 30 min siksnu

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

fazeburlaks

23 ziņas

PM

galiigi viehli nav bet tikt klaat var,manam lielaakais chakars bija dabuut no klokenes gala skriemeli nost(sachakareeju vinu) :roll: divaas stundaas ieklaavos :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.4 97g

babilons

125 ziņas

PM

ka ir ar klokenes gala zobratu kas dzen zobsiksnu.jamaina kopa ar siksnu vai nemainas vins.zinu savam audi nenomainiju un pec menesa mana jauna siksna bija kaput noeda visus zobus

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Kloķenes gala skriemelis nav nekāda lētā detaļa.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

babilons

125 ziņas

PM

tas skriemelis uz konusa virsu stav ar kiili vai ka savadak?? varbut vari pateikt ko skruveji nost lai tiktu klaat vai tapatas var izlociit atslegu?

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

fazeburlaks

23 ziņas

PM

motora kronshteinu neemu nost,varaak neko.tas skriemelis,ja nekludos bija uz ķili :? to zobratu es personiigi nemainiiju,un pirmoreiz dzirdu ka vinsh jamaina :shock:

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.4 97g

babilons

125 ziņas

PM

pie zobsiksnas mainas ja nemaldos udens sukni ari mainija un veel kautko nu tas paredzets pec razotaja nu bet tas ari varbut ka kuram toc nezinu :?

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

babilons

125 ziņas

PM

nu ja tie ruli nedaudz maksa nu bus jaskatas tad jau redzes kas jamaina suknis man itka ir ok antifrizs nezud un smuki zals visa radiatora stav nava udens bijis ieksa:) ja vienreiz ielej udeni tad ir vaaks nez ka jaskalo lai to dabutu ara ielej zilu pec laika jau viena ruusa tik ir ar veco audi man tas bija

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Zobsiksna
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online