brinums ar xenon » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » brinums ar xenon

Lapas: 1 [2]
brinums ar xenon ( 3893 )
babilons

125 ziņas

PM

vel es te gribeju uzzinat ka ir ar skanu salona no izputeja,nomainijis esu jau visu izputeju ari katalizatoru.bet man tapatas ir dukona salona ja brauc pie 2k un vairak apgriezienu. tuksgaita ta viss ok neko nedzird klusu iet.nav bijusi man tada masina taka nezinu ka ir mana lancera nekadu tadu dukonu pat pie 5k nevareju dzirdet,bet tam motors ari bija 1.5

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

AndrisZ

381 ziņas

PM

babilons"]sveicinati.tatad: "

luuk te nu i taa fiicha... Jo vecaaka luktura konstiivaa uzbuuve, jo lielaakaas auzaas ar ksenonu!!!
Ksenona gaismas stars veidojas pavisam savaadaak - caur leecu, nav staru lauzeeja.
Shajaa gadijumaa gaismai lauzhoties caur staru lauzeeju (taas skaistaas striipinjas, tai stiklinjaa) kas konstruktiivi paredzeetas halogeenspuldzei, rada tik daudz taa saucamo paraziitstaru, ka viss ir zils, koki, debesis, ziimes, sejas, bet redzeet nevar neko.
Arii jaunajiem auto, ja nav leecas, tad taads suuu...vien ir! Kauchkaa nofokuseet staru izdodas, pats itkaa redzi labaak, jo gaisma ta spilgtaaka, bet laba nekaa tur nav, it sevishkji pretiimbraucoshajam.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 3.8 2005 FWD Ltd. benzīns/gāze

zmaris1

9 ziņas

PM

Nu nez man ir niss Xtrail ar orģināliem ksenoniem (uz tuvajiem) bez linzām. Gaisma ļoti laba un robeža assa. Tālajiem parastais halogēns otra lampa. Gaisma ir laba pat ja lukturis ir netīrs jo atstaro viss reflektors, pretēji linzai ar nelielu laukumu. Jā ir parazītstari, bet tie nedaudz traucē kad migla.
AndrisZ
Žēl ka tik dārgs eksperiments :roll: .Uz Maskavas ielas lētāk, stāstija labi. Pats gan pirku tikai LED.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/servi ... /hdoxl.htm.

Atbildēt uz šo ziņu
Andrejs Si

208 ziņas

PM

zmaris1"]Nu: "

Pilnīgi iespējams ka tas tā arī ir. Eksistē divu veidu xenona spuldzes. Es domāju oriģinālus nevis lētos Ķīniešus. Vienas spuldzes ir D2S. Viņas ir paredzētas lukturiem ar lēcām. Otras ir daudz retāk lietotās D2R. Šīs spuldzes ir paredzētas lietošanai reflektoru lukturiem. Uz D2R spuldzes kolbas noteiktās vietās ir gaismas necaurlaidīgs pārklājums kas likvidē parazītstarus.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

zmaris1

9 ziņas

PM

Nez tas iepriekšējais links nerādijās, ielieku vēlreiz http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... aajhp.html
Īsumā tur situācija tāda, ka jebkura lampa ir ar attiecīgā auto cokolam derīgu ksenona lampu un trafiņu pa 30ls. Pats vari peilikt bez pārbūves. Un cena daudz neatšķiras no dārgajām halogēna lampām ar +50%, +70% kas parasti mēneša laikā izdeg dēļ palielinātaās slodzes. Varbūt ar to džeku var sarunāt ielikt un pamēģināt lai rezd vai ir vērts.
Andrej Si , man parasta bez pārklājumiem. Vienreiz pasen mainiju tik kodus neatceros. No savas pieredzes ieteiktu neizvēlēties visādas zilā toņa lampas kas pontošanai. Labāk ar balto vai pat dzelteno toni :!:

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » brinums ar xenon
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online