brinums ar xenon » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » brinums ar xenon

Lapas: [1] 2
brinums ar xenon ( 3894 )
babilons

125 ziņas

PM

sveicinati.tatad prikols baigais ar lampam.nopirku bixenon lampas un ieliku ieksa sava autina un man mistiski pazuda stars tada vispar nava kautkur kautkas spid bet stara nava nezinat ka s par vainu var but? jamaina lampinas vietam vai manas lampas beigtas ira??? itka jau nekam nevajadzetu mainities jo xenons h4 vien ir

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

gcha

140 ziņas

PM

Bet ja spuldze is spožāka un +,- ir tajā pašā vietā kur oriģnālā, tad taču vajadzēja būt uzlabojumam - varbūt paskaties vai jaunas bixenons neatrodas citā cietā nekā org. spuldze - es domāju vai nav pārāk dziļi lukturī, vai otrādi - ka īsāka pa parasto spuldzi, vai nav pacelta uz augšu vai otrdi - tas H4 bixenon taču tāds jocīgs bija - ar spuldzi kura braukā iekšā/ārā - varbūt ka tur kas, vai nevarētu būt ka tev viņa konstanti ir uz tālajiem?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

Andrejs Si

208 ziņas

PM

Ko tad Tu gaidīji? Ieliki štruntīgā lukturī (tādi nu viņi ir jau kopš dzimšanas) štruntīgas lampas, un nez ko gaidi. Vajag tik vairāk ticēt tiem tirgoņiem kas piedāvā super-puper kruto xenonu par lētu naudu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country Ltd. 2005.g.
Cadillac Coupe de Ville 1984.g.

babilons

125 ziņas

PM

ta jau ir jo jegas no viniem diez ko lielas nava diezko leti nebija 125 ls

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

babilons

125 ziņas

PM

gluzi tadas ari bija manas domas ka varetu but par dzilu ieksa vai ara bus japamera un varbut ka kautko var darit lietas laba

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

Locis

556 ziņas

PM

Man jau liekas, ka original xenonus no "zavoda" liek tikai lukturiem ar lēcu.. :roll:
Tev lēca cik saprotu nav, un kūlis pazūd. Laikam kāda fīča tur ir...
Tāpēc jau tie lētie xenoni spiež acīs pretīm braucošajiem,jo vienkārši visu visapkārt izgaismo

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

borisss

181 ziņas

PM

Nav jēga tur ne ko ne mērīt ne ko citu darīt, vienīgais ko vari darīt , bet diez vai izdosies ir pārbūvēt reflektoru. Principā vajag nosegt liekos starus, lai būtu normāla gaisma, nespīdētu nevienam acīs un tu redzētu ceļu nevis gaismas mākoni. Es nezinu tiešām par ko domā tie kantori , kas liek xenonu iekšā, jo reāli neviens neko ar reflektotoru nedara, pats esmu prasījis. Tik stāsta ka ar staru viss ok. Bildes ar sūta ar nofotogrāfētiem lukturiem, nevis ar staru. Xenonu liek orģināli ne tikai lēcas lukturos ,kā piemēram volvo autiņiem ir parastajos lukturos un vēl dažiem. un viss ir kārtībā.

Atbildēt uz šo ziņu
Locis

556 ziņas

PM

Atceros, kaut kur lasīju,ka xenon lampās spīd nevis kvēldiegs bet gan gāze kas iepildīta kolbā.
Tas nozīmē ka gaismas avots var nebūt fāras fokusā, līdz ar to nebūs arī precīzs gaismas kūlis...

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » brinums ar xenon
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online