|
janni

716 ziņas
PM
|
2010-02-10 22:02:00
Labas..
Braucot ziemas tumšajā laikā ir uznākuši dažādi pārdomu brīži. Viens no tiem ir par amerikāņu tupajiem lukturiem, jeb precīzāk izsakoties par amerikāņu lukturu tālajām gaismām (vismaz mana gada gājuma town and country). Tuvās gaismas ir vairāk kā labas (jo tuvo gaismu kūlis lien tālajās gaismās) , bet tālās ir galīgi garām. Līdz ar to ir dzimusi doma ka vajadzētu papildus tālo gaismu lukturus uzlikt. Bet ir viena dillema: kā viņus stiprināt uz mašīnas lai vizuālais skats pailktu daudz maz normāls un stiprinājuma vieta nebūtu ļurīga. Bija doma uzlikt viņus uz metāla dugas (i stiprinājuma vieta normāla i skats daudz maz), bet to vai pilnpiedziņas voyāgerim var būt oficiāli duga, vēljoprojām neesmu sapratis (slinkums būs uz skati skrūvēt to dugu nost).
Varbūt ir kādas idejas vai gatavi risinājumi šitam pasākumam. Un nē, miglas neaiztikšu. Gribu papildus tālos lukturus! Paldies. :wink:
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
borisss

181 ziņas
PM
|
2010-02-10 23:02:29
vot man ir 2002 gada eiropas grand voyager, un tālo praktiski nav, tuvās ir ļoti pat labas bet tālos nemana. Ar tieši par šo pašu lietu esmu iedomājies, par papildlukturiem
Atbildēt uz šo ziņu
|
|
9977

131 ziņas
PM
|
2010-02-11 09:02:50
Pēc tehniskiem noteikumiem dugas uz Gr.Voyager ir aizliegtas. Skatē izmetīs uzreiz.
Pirms kādiem gadiem 4 viens Gr.Voyager īpašnieks savam autiņam uzlika lielās Hella panna. Ja nemaldos tos lika Rallija Kluba servisā (pats arī rallists). Risinājums bija tāds, ja pareizi atceros, ka lukturu kronšteini caur priekšēja bampera režģi (2004.g.modelis) bija piestiprināti pret atdurstieni (balku aiz bampera). Tā arī vizinājās..
Atbildēt uz šo ziņu
Chrysler Grand Voyager '12 RT 2.8 CRD, Limited
|