elektribas problēma » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » elektribas problēma

Lapas: [1] 2
elektribas problēma ( 3888 )
didzisk

55 ziņas

PM

Sveiki visapkārt!
Ir radusies šaizīte ar Voyageri, varbūt kādam ir kāda ideja ar ko sākt un kur meklēt nelaimi!
Tātad ir tā, ka 96 gada 3,3 voyagerim ir gazes iekārta (reduktors) diezgan jau palietota, bet nu...
Kādu laiciņu atpakaļ sākās ķibeles, no rītiem aukstu nevar pielaist, aķis griež bet tālāk nekas nenotiek, viņam panelī pie stūres ir lampiņa - sarkana - darbojas ar benzīnu, zaļa - ar gāzi, bet tagad pagriežot aizdedzi lampiņa neiedegas un līdz ar to autiņš nelec, tad ar lielām mokām kustinot visus vadus un kontaktus lampiņa iedegas un autiņš aiziet, vienu laiku kustinot svečvadu kontaktus pie indukcijas spoles lampiņa iedegās, bet ne vienmēr, beigās atklāju, ka pakustinot kontaktus pie gāzes reduktora ir dzirdama skaņa tāds kā "klikšķis" kaut kur relejos vai tam līdzīgi! Kas tur varētu būt par kaiti un kur ko meklēt???

Jau iepriekš pateicos!

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE CARAVAN 01' 3,3 un vēl gāze

xoct

7 ziņas

PM

Skaties kontaktus pie releja + kaut kur ir jābūt drošinātājam, kas ir pirms releja, cik atceros! Vienkārši kaut kur zūd kontakts! ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Grand Voyager 3.3 AWD LE 93

rafins

70 ziņas

PM

didzisk"]A: "

Kad atradīsi vainu, padalies ar citiem, man arī tā gāze neiet. Un man sāk likties ka tā īsti jau arī neviens serviss neko nezin. Apvaicāju vairākus gāzes lietotājus sapratu ka viņi pārsvarā vispār nekā nezin. Par savu iekārtu atradu šeit, bet nav laika pieķerties un laiks arī laukā slikts, bet vismaz tagad es zinu kas to štelli kontrolē un izrādās ka ir 2 pārslēgšanās režīmi.

http://www.ac.com.pl/technical-material ... nuals,409/

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

didzisk

55 ziņas

PM

A droši vien drošinātājs var būt jebkur
nu ok pagaidām paldies, bet ja nu kas tad būšu atpakaļ

Atbildēt uz šo ziņu

didzisk

55 ziņas

PM

Hāā, atradu drošinātāju, izskatījās ok, bet laikam ne tur tā vaina!
Man doma ir ka vaina varētu būt kontaktos pie reduktora vai pat tajā mazajā spolītē pie reduktora kur uzsprauž vadiņus, tas korpuss viņai tāds aizdomīgs, ar kaut kādām plaisiņām, mazums kas tur salīdis iekšā!

Atbildēt uz šo ziņu

didzisk

55 ziņas

PM

Vēl te tāds jaut. - ar ko vislabāk notīrīt apsūbējušus kontaktus, prosta nokasīt vai ir kaut kas gudrāks

Atbildēt uz šo ziņu

rafins

70 ziņas

PM

didzisk"]Hāā,: "

Salona slēdzītim tās lampiņas (zaļās) Tev mirgojās?

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

didzisk

55 ziņas

PM

Nu jā tā laikam ir cik gāzenieku un iekārtu tik uzstādīšanas veidi, tad jau visdrīzāk ka jādzen pie gāzenieka, man būs jādara laikam tā pat!

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » elektribas problēma
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online