check engine » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » check engine

Lapas: [1]
check engine ( 3628 )
gcha

140 ziņas

PM

Tas ir normāli ka pazūd, kompī jau viņa saglabājas. Iedegsies atkal kad errors sevi atkal parādīs, bet tas nenozīmē ka līdz tam var droši maukt, jo kompis var darbināt dzinēu kautkādā savā avārijas režīmā (kas var atsaukties uz patēriņu vai vēl ko).
Vienaršākais veids ir izslēgt dzinēju un 5 vai 4 sekunžu laikā 4 reizes ieslēgt aizdedzi un atstāt ieslēgtu, tad tā check engine sāks mirgot un pa pāriem dot ārā kļūdu kodus.
ja ir tikai 1-2-5-5 tad ir ok, 12 - ir ka kleme bijusi noņemta pēdējo cikt tur darbināšanas reižu laikā, 55- sesijas beigas, pārējās pa vidu būs kļūdas.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

gr00ve

22 ziņas

PM

Ko varētu norādīt šī lampiņa. Braucot iedegās,bet kad noslāpe un iedarbina vēlreiz pazūd.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager
1995. gads -- 3.3L motors
AWD

Locis

556 ziņas

PM

:arrow: ŠEIT var palasīties un ir vēl par šo tēmu, tik meklētājs "jāpadarbina" :wink:

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

gr00ve

22 ziņas

PM

Kompis rādija 12-32-34-55
Vai kāds var izskaidrot, un kā novērst

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager
1995. gads -- 3.3L motors
AWD

gcha

140 ziņas

PM

gr00ve"]Kompis: "

12 - figņa - klemme bijusi kautkad noņemta
32 - EGR Solenoid circuit - Short or open in the EGR solenoid circuit. Check for loose, broken, or shorted wire in the EGR valve wiring and connectors. Possible air fuel ratio imbalance not detected during diagnosis. - man ar tas pats, servī teica ka nav vērts labot, ka daudzi brauc ar tādu - tas ir atgāzu recirkulācijas vārsts - ekoloģijai - daļu izplūdes gāzu padod atpakaļ ieplūdē - jauns maksā virs 100Ls
34 - Speed control circuit or speed control switch always low or high - An open or short in the speed control vacuum or vent circuits. Speed control switch input above or below normal range.
55 - End of message code. A DTC 55 is used to end all DTC messages. This code does not show on the DRB tool and indicates a completion of the stored codes on the Malfunction Indicator Lamp (check engine lamp).

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

rafins

70 ziņas

PM

Javag sākt ar vakuuma trubiņu pārbaudi, man arī rādija ka EGR vārsts beigts, kaut ka ieklausījos, kad motors darbojas tukšgaitā varēja dzirdēt ka drusku šņāc kaut kur gaiss. Sāku kustināt tās vakuuma caurulītes, izrādijās ka tās ir no plastmasas!!! (man 963.3) viena bija pušu un cita pie galu savienojumiem sūca iekšā gaisu. Vislabākais skats bija zem akumulātora, pie tās melnās kastītes(man liekas ka tas ir kruīzam kaut kāds tur vakuuma slēdzis), tur vispār bija aplausti visi(2) gali.
ERG vārts regulējas ar vakuumu, ja ir noplūde, tad maita noteikti neatverās un neaizverās laicīgi. Tagad man arī deg tā lampiņa, bet ne visu laiku, man liekas ka biežāk pat nedeg.

Veiksmīgu čakarēšanos

Atbildēt uz šo ziņu

Rafiņš, garais, 96 ar 3.3 B/G

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » check engine
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online