Tehniskā apskate » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate

Lapas: [1] 2 3
Tehniskā apskate ( 6629 )
gcha

140 ziņas

PM

Sveiki!
Jautājums vai 95.g. voyageris ar amerikāņu lukturiem var iziet skati, Latvijā ievests 2005.g.?
Šobrīd skate viņam ir, bet viņu gāja iepriekšējais īpašnieks - nepajautāju cik tas bija legāli vai arī vai netika mainīti lukturi. - tagd domāju ko darīt, baidos, ka man var nākties mudīties ar tiem uguņiem, bet ir redzēti mūsu ielās arī citi ar amīšu uguņiem - nez viņi arī uz skati maina lukturus vai arī ir kāds maģiskais gada skaitlis līdz kuram amīšu lukturus pieļauj?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

GASHA

165 ziņas

PM

Mans ir latvija kops 2004 gada ar amisu lukturiem .
Pats neesmu vel gajis TA.
vecais saimnieks teica ka TA vareja iziet.
Varbut kads var apskaidrot, ka tur ir???

Atbildēt uz šo ziņu

DODGE GRAND CARAVAN 1997
3.8 benzins- gaze Chrysler T&C limited 2000

janni

716 ziņas

PM

Var iziet bez problēmām, ja mašīna ražota līdz 2000 gada 31. decembrim un ir importēta no ASV un tai ir ASV lukturi. Ja mašīna ir eiropas, tad lukturiem arī jābūt eiropas (amerikānim var būt arī eiropas lukturi ja pareizi saprotu).

Savukārt mašīnai kas ražota pēc 2000 gada 31. decembra un importēta no ASV, ir jābūt eiropas lukturiem.

Pagaidām mums uz šito vēl piever acis, bet viss var mainīties.

P.s. Arī mūsu "importētāji" strādā atbilstoši likuma prasībām. Ievelk mašīnu no ASV, ieliek eiropas lukturus, iziet sertifikāciju, nomaina atpakaļ lukturus un liek autiņu pārdošanā..

Precīzāk palasi likumu :arrow: http://csdd.lv/documents/normativiedoku ... mk_446.pdf

Palabojiet mani ja kļūdos..

Atbildēt uz šo ziņu

---

IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Auto jābūt arī reģistrētam Latvijā līdz 2004.gada 1.jūlijam, tad noteikti var iziet.
Vajag kārtīgi izpētīt http://www.csdd.lv/documents/normativie ... _81_48.pdf .

Jebkurā gadījumā, es cerētu, ka TA pirmreizējās reģistrācijas datumu neievēros.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

gcha

140 ziņas

PM

janni"]Var: "

Bez ražošanas datuma ierobežojuma (pirms 2000 gada 31. ) ir arī 1. reģistrācijas ierobežojums Latvijā - jābūt reģistrētam Lv pimrs 2004.1.jūl.

Tātad lai varēti braukt ar amīšu lukturiem un sarkanajiem pavarotņikiem:
auto jābūt tažotam no 1981 ... - 2001....
un reģistrētam Lv pirms 2004.1.jūl.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth gr. Caravan, 94.g. 3.3L Benz/gaz, aut.

Yetti

9 ziņas

PM

offtopic
neatceros precīzi, bet tie ierobežojumi neattiecās uz US auto, kas nav paredzēti EU tirgum, tb viņiem vienkārši nav pieejami EU standarta lukturu... šajā gadījumā Voyager paveidus tas neskar...

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!

1412 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu

CV 1998 2,5TD LE

Edmunds1

125 ziņas

PM

Aizbrauc uz skati un tad jau redzēs. Neviens nenositīs, ja ar pirmo reizi neiziesi.

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager, 2002.g., 3,3 AWD.

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Tehniskā apskate
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online