Baaka » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2]
Baaka ( 4946 )
ID

847 ziņas

PM

Cik litri paliek vēl bākā kad iedegas lampiņa?

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Locis

556 ziņas

PM

ID"]Cik: "
Vismaz vieglajiem autiņiem tipa golfiņš, paliek apmēram 70 km.
Domāju kādi +- 10 litri paliek....

Atbildēt uz šo ziņu

bija Dodge Caravan 3,0l;98.

poius

8 ziņas

PM

Tad varbūt kompis saka ka nu būs 0,un dačiks spidometrā arī noguļas ,lai lietotājs nečkarē to sūkni un tie 20 l tur bākā vēl ir..amerikāņi nodrošinājuši potenciālo īpašnieku pret sūkņa nokaušanu Tad jau ļoti labi ,a to dažreiz jau sanāk to tanku atlikt un atlikt..bet to ka sūkni tā var nobeigt priekšlaicīgi,nezināju.Paldies par info.

Atbildēt uz šo ziņu
babilons

125 ziņas

PM

tas daciks baka regulejas taka varetu katram atskirties tie palikosie litri.aptuveni man bija kadi 10l kad es nemu baku nost, daciks bija uz nulles

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 2.4i 16v 96.g

Yetti

9 ziņas

PM

te var redzēt tehniskos datus (masu, tilpumus, riepu izmērus), var būt arī kļūdaini dati:
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/chrysler/voyager/

Atbildēt uz šo ziņu
PITBULLS

52 ziņas

PM

Es , pēc lampiņas iedegšanās varu nobraukt 130 - 150 km ... Vienreiz gadījās ~ tik , otreiz ~ tik !!!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GC 3.0 benz/gāze , 1998.g. Manā izpildījumā top koka karkasu mājas un jumti :) !

wizard

654 ziņas

PM

Normalam Amerikanim ir standarta amerikanu baaka 20 galoni.
Bet uzskatu, ka jautajums bija uzdots nekorekti. Nav zinams ne gads, ne piedzinas veids, ne salona komplektaacija!? No tadiem sikumiem loti daudz mainas!
Kas attiecas uz rezeves dzelteno lampinu, vinu iededzin BCM (Body Controle Module) nemot veraa videjo degvielas paterinu, atstajot rezervi 100 kilometriem.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Baaka
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online